Alınık - President Lincoln / Jackson

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,374

Felice

''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana
President lincoln veya jackson 2.el telsiz arıyorum,

mesut.akkoc@pirelli.com adresinden yada
0 555 668 73 60 nolu telefondan yada
buradan haberleşebiliriz.

selamlar.

Etiketler
Ynt: Alınık - President Lincoln / Jackson

hüseyin karagöz 0505 827 42 46
burhan balkaç 0532 262 95 84
cüneyt aydın 0532 200 31 91 yada 0534 690 82 82 bu arkadaşlarda president linkoln vardı satmadıysalar bir sorun bence..

TB1CSL

teşekkür ederim.

President jackson telsizime kavuştum, konu kapanmıştır.

selamlar.

güle güle kullanın.jackson taş gibi telsizdir.çok sağlam bir yapısı vardır.hemen hemen tüm tır mobiller kullanır.antende santiyago oldumu süperrrrr...

teşekkür ederim

nuhro' Alıntı:
hüseyin karagöz 0505 827 42 46
burhan balkaç 0532 262 95 84
cüneyt aydın 0532 200 31 91 yada 0534 690 82 82 bu arkadaşlarda president linkoln vardı satmadıysalar bir sorun bence..

TB1CSL
BU ARKADAŞLARDA LİNCOLN HALA VARSA İRTİBATA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR