Alınık 99-01 Range Rover

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirizmir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,451

kadirizmir

Ana Kamp
arkadaşlar 97. RR 4.6 HSE aracımı sattım
98 clk 320 elegance kullanıyorum şu anda. takasta da kullanabilirim nakit de olabilir.
ancak yeniden bir range rover arayışındayım
aradığım araçta boya önemli değil, büyük kazası olmaması yeterli
mümkünse vogue modeli istiyorum.
iç döşemesi kupası düzgün ağır arazi şartlarında kullanılmamış LPG li bir range rover aramaktayım.
önereceğiniz araçları yazarsanız sevinirim. teşekkürler

Etiketler
rover
Ynt: Alınık 99-01 Range Rover

merhabalar bende 2001 range rover vogue modeli var 3. sahıbıyım aracın kazası belası yok orjınal km sınde lpg yi ben taktırdım eveliyatında hiç takılmamış körükleri eas motoru ve kendi motoru sıkıntısızdır adem ustadan bilgi alabilirsin sadece sunroof ta arızası var dişli sıyırmış açılıp kapanırken biraz zorluyo bende clk dusunuyorum aracın fotograflarını gonder eger aracın temizse takasta yapabiliriz.

normalde satmayı dusunmedıgım ıcın ılan koymadım ama yarın fotolarını cekıp koyarım bandrolu yatırdım ustunde prince marka lpg var 4800 tl ben taktırdım aracta bmw den takılma navıgasyon var ama cd sını bulamadım eas motorunu adem ustada degıstırdım ufak tefek cızıklerı mevcut koltuklarda ve dıreksıyonda asınma bıle yok en kısa zamanda fotoları gonderırım

Merhabalar aracı daha önce kullandığınız ıcın tecrubelerınızı anlatabılırmısınız
Anadolu yakasında onerecegınız servıs varmı
98 hse almak uzereyım ancak markayı hıc tanımıyorum
Saygılar

Konu 3 yıl sonra tekrar hortlatayim. Arkadaşlar 2 adet range Rover alıp sattım. Artık bi otomobil kullanayim hem de 4x4 olsun dedim ve Audi A6 2.8 quattro otomatik bi araç aldım. Ancak aklım yine p38 land Rover da. Takas yapmak isteyen olursa iletisime geçelim.
05064074295
İyi gezmeler

Yeniden ben :sunglasses::sunglasses:
şu anda audi a4 b6 kasa 2.5 tdi quattro sport bir aracım var.(resmini ekledim)
P38 ile takas yapmak isteyen arkadaş olur ise görüşelim.
05064074295
yaDtPDmTTQ7aTx4C85_9kYd-obUKuX565aCiESq160QwwcTeZa0CK7NzNoIHHsRJDgyHUi2fKJhtfdr4QJGDdcBzWavN78fmWx5BtTgn4RNYUUE6ks1tSWsvcdxabQ_4nT_8_czkVjTRMEUY3ABLe7Y4lfDI7B9YQrTJNN_BrNTN-RYT0QIVybgJI8RKz792wPssm_tPKjx-U4ajdvEE9GyAQ0V-bynFBWQei3-tRT0kWXvEJJgvGWdPXei1p5AjiE_ITqPOhDvScSVwaSIWXPqGxJfmJ4dpQAOV5NJjercyXh1LaoLQo56aTb0yoRHwyS9RrFY0D4aXuvuO4K2ID-8U2O9V6i6kIdUB5Lr9bpBGilKqSdQ-GLQyYkJBy6eNpd07tkDlGm4_M8SEbMhaHp6X-qMfG66MHWB1UquPal0okaObjYQFAi_PrhBI23MQ_JmBobGnfOqL54Y10r4ux83DIkxMnLX-LCABTiKQ-b5kcSZic1mLNhX5dJZACpM0xMHZwHtJvSnsB8xMr1ynQpFEjMaPcA4Y_trhs-J117T6TkwUWj-a-RfyelArOC3mHJ1O5OXvW9ULwT3v2bORo4NiAWKJQw0nC4rhCl4W0A=w1080-h606-no

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR