Alınık - 2'' Get Yükseltme - G.cherokee Zj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umut067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,008

umut067

Kamp II
Yer
ANKARA
Merhaba arkadaşlar,

2'' get takozlara ihtiyacım var. Aracım 96 model Grand Cherokee ZJ. Satmayı düşünen veya nereden alacağım konusunda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkür ederim. E-bay de gördüm ancak bana ulaşması 2 ay sürebilir. Yardımlarınız için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Alınık - 2'' Get Yükseltme - G.cherokee Zj

ya o kadar beklemene gerek yok tornacıda kendine bile yaptırabilirsin basit birşey du bakalım bulunur bi yerde

Sevgili abiler teşekkür ediyorum, haklısınız tornacıyla halledilecek bir iş. Yarın yaptırcam bakalım nassıl olacak.

Sadece get (2 inch) uygulayacaktım, günün sonunda farklı noktalara geldim :smiley:
Get + Egzoz + Port bagaj + Cooper Discoverer AT/3

Son durumu paylaşalım, resimler ektedir.

IMG_3613.jpg

IMG_3479.jpg

Ekli dosyalar

• sonra.jpg
    sonra.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 91

Hayırlı olsun getleri taktıktan sonra track bar,viraj linkleri ve amortisörlere bir işlem yaptınız mı ?

kasirga1' Alıntı:
Hayırlı olsun getleri taktıktan sonra track bar,viraj linkleri ve amortisörlere bir işlem yaptınız mı ?

Teşekkür ederim üstadım, 2 inch yükseltme için gerekli olmadığını söylediler, yaptırmam gerekir miydi ki ?

umut067' Alıntı:
Teşekkür ederim üstadım, 2 inch yükseltme için gerekli olmadığını söylediler, yaptırmam gerekir miydi ki ?
:smiley: arabanın ön dif.. sola arka dif sağa kaymış durumda yani yengeç gibidir şu an. ön track bar uzaması veya dif. tarafındaki bağlandığı cıvata deliğinin yanına yeni bir delik açılarak kaydırılması gerekir, viraj linklerinide kısa ve kasıntılı olacağı için sürekli bozacaktır, arka amortisörler orjinaliyse uzun ve sert olanları ile değiştirmesini tavsiye ederim zira virajlarda ağırlık merkezinin değişmesiyle araç çok yatacak ve arkası kayacak hissi verir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR