Eren Canak
Yeni Üye
Ben sanırım yaklaşık olarak 6 senedir holigan gibi defender takibindeyim... Ailevi durum vs. den dolayı bir türlü ne zaman nede para ayırabildim. Bu isteğim bu 1 ay içerisinde sanırım sonuçlanacak ancak, benim takıntılı olduğum araç, defender 90 ve 90lı olduğum için benimle yaşıt olması en büyük arzum. benzinli alıp lpg taktırmayı düşünüyorum ancak her ne kadar sahibinden vs. gibi sitelerde araçlar satılsa da onlar önceki sahiplerinin zevklerine göre toplanmış.
İşin kısası, ben toplanmamış, eski bir Def90 alıp kendi emeğimi de katarak proje gibi toplamak üzere bir defender istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(Aracın toplamasını Antalya'da yapmayı planlıyorum, yardımcı olabilecek herkese de kaportanın altında yerimiz mevcuttur )
İşin kısası, ben toplanmamış, eski bir Def90 alıp kendi emeğimi de katarak proje gibi toplamak üzere bir defender istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(Aracın toplamasını Antalya'da yapmayı planlıyorum, yardımcı olabilecek herkese de kaportanın altında yerimiz mevcuttur )