Cevaplarınız için çok teşekkürler aracın motoru 2,5 olarak ruhsatta geçiyor satıcı defender motoru demişti fakat motor kapağı şekil itibari ile seri 3 lerin motor kapağı ama seri 3lerde 2,6 motor var diye biliyorum bu konu kafamı karıştırdı.
Bu durumda seri 3 motoru olsa dahi lt77 arazi ile birlikte uyum sağlar mı ? Gerçi şuan 1,600 tl sigortaya verdikten sonra kısa vadede şanzıman ile ilgili planlar çok ileri tarihe attım.Amacım makaslı defender yapmak aracı modernize etme uzun vadede.
İşin açıkcası aracı benzinde çalıştırmaya korktum biraz depoda duran benzin kalıntıları vs ne halde kim bilir bu sebeple.
Satıcı bugün sabah ben aracı teslim almadan önce ustasına götürdü dün frenler daha kötüydü usta sadece frenler hava yapmış diyerek havasını almış düne göre bi tık daha iyi gibi.
Vakit darlığından kaynaklı olarak direksiyon aksamını inceleme fırsatım olmadı önce sıkıntının kaynağını bulmak sonra ona göre çözüm bulmaya çalışacağım.Kutudan ayar vidasıyla boşluk alındığı zaman mili sıyırdığına dair birşeyler okudum internette doğruluğu nedir acaba ?
Öz otonun şehir dışına satışı veya internet adresleri varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
Aracı aldık fakat sigorta ciddi anlamda limitlerimin üzerinde çıktı ve şuan maddi anlamda çok ciddi şekilde elimi kolumu bağladı.
Önümüzdeki aya kadar 3 seçeneğim var. Ya kalmayan bütçemi frenin tamiri için sanayide harcayacağım ya krikosuydu bijon anahtarıydı vs harcayacağım ki parça değişimi gerekirse sanayide vereceğimden daha fazla bir meblaya tekabül eder ya da aracı 1 ay yatıracağım.