valla bende günün erken saatleri daha akşama çok var kalırsada buluruz bir çare diye vurdum kuma . birazda pilotaj hatası oldu ondan kaldım battığım yerde biraz fazla oynadım hata benimdi .ama öle böyle çıktı kimseye güldürmeden
opel mi ısuzumu? ben ruhsata bir bakayım.. işin şakası bir yana btamak birazda işime geldi bu aracı almadan hep hareret sorunlarından şikayet duyuyordum fan geç açar termostat şöyle yapar böle yapar vs diye banamısın demiyo hem yapıyor sıcaklığını hemde açıyor fanını kii altı tamamen kumla kapalı iken hiççççç bişey olmuyooo ben bu aracı sevdim JEEP li geçen yıllarıma yazıklar olsun
opel mi ısuzumu? ben ruhsata bir bakayım.. işin şakası bir yana btamak birazda işime geldi bu aracı almadan hep hareret sorunlarından şikayet duyuyordum fan geç açar termostat şöyle yapar böle yapar vs diye banamısın demiyo hem yapıyor sıcaklığını hemde açıyor fanını kii altı tamamen kumla kapalı iken hiççççç bişey olmuyooo ben bu aracı sevdim JEEP li geçen yıllarıma yazıklar olsun
Ayhan bey hayırlı uğurlu olsun. opel ftonteramızı nerde yükseltip geniş lastik taktırabiliriz. ben konuya çok yabancıyım bu site sayesinde bişeyler öğrenmeye başladım ama az önce okuduğum lastik dişi ayana maruti mesajıyla kafam allak bullak oldu. Arkadaşlar yardımcı olun var mı bildiğiniz tamirci. şimdiden tşklr