Alanın Elinde Kalıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ybrk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,255

ybrk

Yeni Üye
Yer
Bostancı
yaklaşık 1 yıldır internette beyaz bir cj dolanıyor 70 model. ilk internete koyulduğunda istanbulda bir adam satıyodu borçlu harçlı harikan motor 5bine sonra ancak 2 ayda satıldı(sürekli ilanları inceliyorum). ilan yayından kaldırıldıktan 1,5-2 ay sonra başka bir hesap tarafından malum sitede yeniden yeniden satılığa konuldu 2bin lira zamla. o adamda baya bekledi süresi bitti yeniden güncelledi ilanı vs. araç yakartop gibi tutanın alinde kalıyor, derken anca sattı. şimdide kütahyada bir galeri satmaya çalışıyor yine 2bin lira zamla :smiley:
benim merak ettiğim konu bu araç her alanın elinde kalıyor, neden?(kimse tüccar değilse satmak için araba almaz)
çok geç satılıyor, neden?(ilanı her koyan anca 2 ayda satıyor ee tahminimce bu süre içerisinde bir çok kişi gidiyor bakıyor ve beğenmiyor neden? )
ilk satılığa konulduğunda harikan motor vardı, şimdi motor bile yaptırmış alan, satabilmek için.Neden?(ne olursa olsun motor dahi yaptırdığın bir aracı satmak demek sorunu çok dert bir değil bin demek lisanı haliyle)
Nihayetinde, bu araç niçin satılmıyor? niçin sürekli üvey evlat muamelesi görüyor?
Daha önce arayıp konuşan, gidip bakan ve ya aracın geçmişini bilen olabilir yazdım. Bu kadar cjci var en azından bilmesek bile tahmin yürütüp bulabiliriz dedim sebebini.
Birde şuan satan adamda 21 Kasımdan beri satmaya çalışıyor. Hatta bide çakallık yapmış 2 farklı hesaptan koymuş :smiley:
aynı aracı 2 farklı hesaptan uğraşmasına rağmen 1,5 aydır satamıyor bu satıcıda.
ilan;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-kardelen-043-son-15-gun-144686225/detay
ilan; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-5-kasa-wiilysss-takasli-1-6-148737942/detay/

Etiketler
Ynt: Alanın Elinde Kalıyor

Bence geç satılması normal 1970 model araç ne de olsa, ama satacak olan neden alıyor onu anlamadım.

iki ayda satabiliyorlarsa benim aracıda satsınlar hemide 89 model ;)
arazi araçlarında bir,iki marka dışında kolay,kolay elden çıkaramazsın.

Valla hamdi bey, sizin araçtan daha zor satılan bir araç bulup onunla takas teklif ederseniz anında elden çıkarabiliyorsunuz, başıma geldi ve başka sebeplerden vazgeçtim ;) Mesela şu 1970 model CJ'ler var ya, onu adam satamayacağını zannediyor olabilir verin sizin çok popüler olmayan hacimdeki motorlu pajeroju, alın CJ'yi 1970 model arabadan kurtulduğunu zanneden galerici onu kabul eder CJ de iki ayda satılabiliyormuş nasıl olsa... Pajero'nun nesi beğenilmemiş neden satılmıyor onu da anlamadım ama bu aralar memlekette ekonomi iyi değil, gezenbilir offroad camiası da gazı kesti artık eski heyecan yok buralarda. Offroadçılar meydanda olmayınca geriye kalıyor avcılar ve piknikçiler. Pajero ufak tefek kasa olanlardansa ne avcılar ne de piknikçiler sevmemiştir onu, beklenen bir durum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR