aladaglara tirmanis yapmak icin gelen letonyali 3 dagcidan biri maalesef duserek hayatini kaybetti. itoturumu zirvesine tirmanis sirasinda 25 - 30 m kadar dusmus. ingilizceleri kotu oldugu icin anlasamiyoruz. sanirim 112 ye ihbarda bulunmuslar. ancak nerede olduklarinin anlayabilmek icin saattlerce ugrastik. sagolsun ercan kolbakir ankaradan imdadimiza kostu.. itoturumu rotasina anlamsiz bir yerden girmisler. zaten kamp yerleri de sokullu nun oldukca asagisinda.
rusca bilen bir cevirmene ithtiyac var. malum utanak falan. yardim etmek isteyen beni ararsa sevinirim.
tekrar hatirlatmak istiyorum. lutfen aladaglarda yapacaginiz faaliyetler icin jandarmaya bilgi verin. anlamsiz seylerle vakit harcamadan dogrudan yardima kosabilmemiz icin bu cok onemli. hem boluk kom. Ali bascavus gibi bir dagci dostu ile tanismis olursunuz.
nedim urcan
AKUT Nigde operasyon sorumlusu
05335518243
rusca bilen bir cevirmene ithtiyac var. malum utanak falan. yardim etmek isteyen beni ararsa sevinirim.
tekrar hatirlatmak istiyorum. lutfen aladaglarda yapacaginiz faaliyetler icin jandarmaya bilgi verin. anlamsiz seylerle vakit harcamadan dogrudan yardima kosabilmemiz icin bu cok onemli. hem boluk kom. Ali bascavus gibi bir dagci dostu ile tanismis olursunuz.
nedim urcan
AKUT Nigde operasyon sorumlusu
05335518243