Ynt: Akyaka, Ekincik, Köyceğiz
Sevgili Kalkancı dostumuza teşekkürler.
Bende Köyceğiz'i sevenler gurubundanm.2010 Yılı Kurban bayramı tatilinde eşimle birlikde Köyceğizde 3 gün kaldık.Sonbahardı ve serindi.
Pek çevreyi gezemedik.Ama sessiz,sakin,bir belde oluşu;büyük şehirin kalabalık ve gürültüsünden bıkmış,illallah demiş bir emekli olarak tam yaşanacak yer diye düşündüm.Kafamda şimşekler çaktı.Buraya yerleşmeliyim diye düşündüm.Ama 3 günde ne tanıdık ne gördükki?Bu üç gün içinde Ankara'da birlikde çalıştığım ve Hala Otaca'da oturan Ziya ve Eşini ziyaret etmek oldu.Ailece İztuzu Plajına gittik.Ama denize girmedik,su soğuk hava serindi[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
30 yıldır Ankara'a oturuyorduk.1999 yılında emekli olmuştuk,eşimle ben.Eşim ev hanımı idi.Çalışan oğlum ve gelinimden bir torunumuz vardı.
Doğduğu günden bu yana ona biz bakıyorduk.Artık büyüdü,13 yaşında,6.sınıfa gidiyor.
Köyceğiz'e yerleşme planı-hani nederler- "hiç aklımdan çıkmıyordu" Eşime konuyu açtığımda;Torunumdan ayrılamam,Burası cok tenha, diğer
torun ve çocuklarıma çok uzak,Gezip görülecek,alışveriş edebilecek yer yok-Gezmeyi ve AVM leri çok sever,Metroya bin ver elini Kızılay- bahaneleri ile karşıma çıktı.
Hanımı bu düşüncesinden caydırmak için birşeyler yapmalıydım. Köyceğiz Lokma tatlısını çok sevdi galiba! Bu bir başlangıç olsun![attachment=4] DEVAM EDECEK !