KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Haşmet Bey, hemen her sene buralara uğrarım. Ak yaka'nın ören yönüne doğru çıkışında ki izci kampı karavanla ya da çadır ile konaklamada ki uygun yerlerden biridir. Geçtiğimiz yaz Ekincik'de çok kapsamlı olmasada 2-3 küçük market vardı. Kara Dayı ,hemen plaj da ve marketinin arkasında ki bahçede, karavanlara su, duş ve elektrik sağlıyor. Köyceğiz de de Belediyenin göl kenarında işlettiği kamping konaklanacak ve yaz sıcaklarında nefes alınabilecek yerlerden. Anılarımı hatırlattığınız için teşekürler.
İzninizle Ekincik den bir görüntüde ben ekledim.
Hüseyin bey buraların yazı zaten tartışmasız çok güzel, ben kışını da sevenlerdenim, hele baharda oralardan ayrılasım gelmez. Karavanla gidildiğinde bir şekilde başının çaresine bakıyorsun, ama diğer türlü konaklamalar için iyi araştırmak gerek...
Konuyu biraz geç farkettim, kusura bakmayın.
2006 yılında Cennet Köyceğiz Sanayi sitesinin alt yapı inşaatını yapmış olmamız sebebi ile 6 ayı aşkın bir zaman zarfında Köyceğiz de bulundum. Tabi gezmeye meraklı olmam sebebi ile o yörenin bütün görülebilecek yerlerini gezmiştim. İztuzu, Dalyan Ortaca, Akyaka, MArmaris Fethiye vs vs.. Ekincik koyu için eklemek istediğim. Köyceğiz de tanıdıklarınız varsa, tekne kiralayıp o yörenin bütün koylarını denizden gezme şansınızın olması. Ayrıca Köyceğiz sahil de bulunan terasa balık lokantasınıda şiddetle tavsiye ederim.. Özellikle salata ve diğer yeşilliklerin tazeliğine hayran kalmıştım. Dalyandan yakalanan ucuz balıklarında lezzeti hala damağımdadır. Köyceğiz Gölünün de sularının yaklaşık 70 cm kadar yükselip alçaldığına bizzat orada şahit oldum. Sakin bir tatil için bulunmaz bir mekan. Köyceğiz merkezde bulunan yerel dükkanlardan bal alınmalı.
Teşekkürler..
Ben de eylülde gitmiştim.Didim-Köyceğiz-Akyaka-Göcek'te geçirdim 10 günümü.Köyceğiz'i daha önce görmüştüm gerçi ama 15 yıl önce.Görmeyeli gelişmeler olmuş.Fotoğraflar kendi fotoğraflarımı anımsattı bana.Köyceğizde kordon hala devamediyo demek
Evet,yakında paylaşmayı düşünüyorum gezi fotoğraflarımı.Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve bu alanda kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.Aslında hobi olarak çektiğim footoğraflar pc m çökünce gitti ama bu gezi fotoğraflarımın çoğunluğunu kurtardım.Yakında paylaşıcam inşallah
Sizinde dediginiz gibi Gökovanın Sakar gecidinden ilk goruntusu bizi hep etkiler... Maviyle yesilin bulustugu o mükemmel çizgi...
Bozulmamıs ender yerlerden biri Akyaka, oradaki azmaga ait harika resimlerim var benimde, cok yakında eklerim,
Paylasım ve emeginiz icin tesekkurler...
Teşekkürler freegraf, Bu yörede bisiklet turu da heyecan verici olur. Aklımda her yıl düzenlenen Gökova bisiklet turuna katılmak var ama bakalım denk getirebilecek miyim?
Gökova'nın apayrı bir yeri vardır benim için.
Maviyle yeşilin böylesine güzel buluştuğu sayılı yer vardır.
Birbirinden güzel koylarıyla büyüler insanı.
Paylaşım için fotoğraflar için teşekkürler.
Güzel bir gezi olmuş devamını dileriz
Gökova'nın apayrı bir yeri vardır benim için.
Maviyle yeşilin böylesine güzel buluştuğu sayılı yer vardır.
Birbirinden güzel koylarıyla büyüler insanı.
Paylaşım için fotoğraflar için teşekkürler.
Güzel bir gezi olmuş devamını dileriz