Akü Den Tv Çalıştırmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makara60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,293
Merhaba
Çakmak girişinden çalıştırırken TV ekranı pırpır pırpır yapıyor. 220v çalışırken bir sorun yok. Acaba sizde de aynı tepkiyi veriyor mu? Direk akuden kablo ile calistirdigimda da aynı şekilde sorun devam ediyor. Bir elektrik ci parazit kesici bir ürün almanız gerekiyor dedi.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende sorun yok. Televizyonda bir sorun olabilir. Aküden direk bağladığınızda sorun yaratmaması lazımdı. 12V kablosu çok ince ise akım yetmemesinden yapıyor olabilir. Bir de elinizde varsa, 12V 3A bir güç kaynağı (adaptör) kullanarak 12V girişini deneyebilirsiniz.

Etiketler
Bende sorun yok. Televizyonda bir sorun olabilir. Aküden direk bağladığınızda sorun yaratmaması lazımdı. 12V kablosu çok ince ise akım yetmemesinden yapıyor olabilir. Bir de elinizde varsa, 12V 3A bir güç kaynağı (adaptör) kullanarak 12V girişini deneyebilirsiniz.
Sanki çözdüm. Şöyle ki; TV nin görüntü ayarlarında Eco mod seçili imiş onu iptal edince halloldu gibi. Teşekkür ederim ilginize.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar merhaba. Hazir konu acilmis iken bende tekrardan konu acmayip burdan sormak istedim. Umarim konuyu acan arkadas bana kizmaz. 12v ile calisan bir televizyon bakiyoruz ama cogunun karasal yayin girisi yok. Siz nasil yapiyorsunuz. Karavaninizda uydu canagi ve lnb mi mevcut ?

Arkadaslar merhaba. Hazir konu acilmis iken bende tekrardan konu acmayip burdan sormak istedim. Umarim konuyu acan arkadas bana kizmaz. 12v ile calisan bir televizyon bakiyoruz ama cogunun karasal yayin girisi yok. Siz nasil yapiyorsunuz. Karavaninizda uydu canagi ve lnb mi mevcut ?
Digital karasal yayın ülkemizde henüz başlamadı . Yeni modellerin hemen hepsinde , bu özellik var . Bu nedenle digital karasal yayın özelliği olan tercih edilmeli , yakın tarihte bu tür yayınlar başlar . Antene gerek kalmayacak ve tv ler radyo gibi çalışacak .

Digital karasal yayın ülkemizde henüz başlamadı . Yeni modellerin hemen hepsinde , bu özellik var . Bu nedenle digital karasal yayın özelliği olan tercih edilmeli , yakın tarihte bu tür yayınlar başlar . Antene gerek kalmayacak ve tv ler radyo gibi çalışacak .
Hocam yanit icin tesekkurler. Fakat ben anlayamadim. Bizim karavanin icindeki giris karasal suan. Yani alacagim televizyonunda karasal yayin girisi olmasi lazim ki karavanin antenini kullanabileyim. Bu karavan antenini kullanmadan baska hangi yontemle tv izleyebiliriz ?

Hocam yanit icin tesekkurler. Fakat ben anlayamadim. Bizim karavanin icindeki giris karasal suan. Yani alacagim televizyonunda karasal yayin girisi olmasi lazim ki karavanin antenini kullanabileyim. Bu karavan antenini kullanmadan baska hangi yontemle tv izleyebiliriz ?
Resmini koyabilirmisin . Karavanınız da yolcu otobüslerindeki gibi pahalı bir uydu sistemi var ise , bu konuda bilgim yok .

Resmini cekmedim ama karavanin eski sahibine sordugumuzda karasal anten oldugunu teyit etti. Bu durumda karasal yayin baglantisi olan bi tv bulmamiz gerekiyor. Hem 12v hemde karasal girisli tv bulmak zor olacak gibi duruyor. Sizlerin kullandigi yada onerebileceginiz satin alabilecegimiz bi yer var midir

Resmini cekmedim ama karavanin eski sahibine sordugumuzda karasal anten oldugunu teyit etti. Bu durumda karasal yayin baglantisi olan bi tv bulmamiz gerekiyor. Hem 12v hemde karasal girisli tv bulmak zor olacak gibi duruyor. Sizlerin kullandigi yada onerebileceginiz satin alabilecegimiz bi yer var midir

araçta karasal anten varken karasal alıcısı yok mu?
herhangi karasal yayınları alamayan tv niz varsa
aşağıdaki karasal alıcıyı alıp kullanabilirsiniz
Dark SBT20 Dijital Karasal T2 HDMI, SCART Bağlantılı ve Fiyatı

İyi akşamlar,12 volt ile çalışan tv aldım.Şebeke cereyanı ile çalışması için adaptörle geldi.Adaptör güç çıkışı 12.0V-3A yazıyor.Ben şimdi karavanda bu tv yi aküye nasıl bağlayabilirim acaba?
merhaba, konu epeyi bir eski ama benim için daha çok yeni :smiley:

ben de 12 volt bir tv alacağım, motokaravan da bu tv yi direk araç aküsüne bağlasak araç aküsünü de takip edebilmek için bir gösterge çeksem yaşam aküme yüklenmemiş olsam nasıl olur? bu şekilde kullanan var mı ? sıkıntıya düşermiyim.

bir tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.

merhaba, konu epeyi bir eski ama benim için daha çok yeni :smiley:

ben de 12 volt bir tv alacağım, motokaravan da bu tv yi direk araç aküsüne bağlasak araç aküsünü de takip edebilmek için bir gösterge çeksem yaşam aküme yüklenmemiş olsam nasıl olur? bu şekilde kullanan var mı ? sıkıntıya düşermiyim.

bir tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.
Sabah kalktığınızda araç aküsü biterse ne yapacaksınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR