Ekli dosyayı görüntüle 498393 Adaptör bu,tv yi zaten 12 voltla çalışıyor diye aldım.Direk aküye bağlamanın bir zararı olur mu acaba diye ikilemde kaldım.
Dediğiniz gibi kabloyu kesip ek yaptım.Şimdilik sorunsuz çalışıyor,ilgilenen herkese çok teşekkürler.Adaptör çıkışı 3A'lik. Televizyonunuz en fazla 3A çekiyor olabilir. Fişiniz yoksa adaptörün kablosunu kesin + ve - uçları kesin olarak belirleyin. Kestiğiniz kablonun fiş tarafına yine +/- ye dikkat ederek kablo ekleyin ve + hatta mutlaka 4-5A'lik bir sigorta da ekleyip aküye bağlayın. Kolay gelsin.
Merhaba ben de aynı TV'den aldım Sn.Akdeniz45 in resmini koyduğu bir ucu çakmak girişli diğeri dişi tabir edilen aparattan aldım ancak TV çalışırken kırpma yapıyor acaba amper ile ilgili sorun mu var?Dediğiniz gibi kabloyu kesip ek yaptım.Şimdilik sorunsuz çalışıyor,ilgilenen herkese çok teşekkürler.
Merhaba ben de aynı TV'den aldım Sn.Akdeniz45 in resmini koyduğu bir ucu çakmak girişli diğeri dişi tabir edilen aparattan aldım ancak TV çalışırken kırpma yapıyor acaba amper ile ilgili sorun mu var?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim deneyeceğim.Kablo kalınlığı 1.5 mm , Uzaklık 1.m den fazla olmamalı her iki taraftaki jak yuvası , gevşek olmamalı , jak icerindeki sigortayı 5 A. yapınız .
"Daha" derseniz : Direk akü kutup başlarından bağlantı yaparak sorunu teşhis edebilirsiniz.
Ben direk bağladım,araya sadece bir anahtar koydum.Sorun yok.Bence sizin sıkıntınız çakmaklıkla alakalı olmalı.Merhaba ben de aynı TV'den aldım Sn.Akdeniz45 in resmini koyduğu bir ucu çakmak girişli diğeri dişi tabir edilen aparattan aldım ancak TV çalışırken kırpma yapıyor acaba amper ile ilgili sorun mu var?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim. Bu arada orijinal adaptörü kestiniz mi ? Anahtar nasıl birşey?Ben direk bağladım,araya sadece bir anahtar koydum.Sorun yok.Bence sizin sıkıntınız çakmaklıkla alakalı olmalı.
MerhabaTelevizyonu karavanda sabit bir yere bağladıysanız bence de çakmak fişinden kurtulun. TV enerjisini kesmek için bir anahtar ilave ediniz. Anahtar olarak "toggle anahtar" kullanabilirsiniz.