Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istasyon sahibiyim ve müşteri taleplerine göre bir takım yenilikler yapmak istiyorum ...tabii bunun içinde sizlerin fikirleri benim için önemli ...buyrun sizleri dinliyorum.....
abi sanırım beni es geçiyorlar ama suclu benim hep çamur içinde suzuki biran önce gideyim diye dua ediyorlardır sanırım sızınkıler durdugum zaman hep çamur dökülüyor aracın altından
valla benim kullandığım araçta BP nin taşıtmatiği olduğu için sizin oradan yakıt alamıyorum Bülent Bey, ama sırf sizin Navara yı görücem diye her türlü abur cubur u, suyu, sigarayı falan almaya sizin oraya geliyorum )
bizimde kendi çapımızda bir istasyonumuz var müşteri beklentilerini sıralıyabilirim....
birincisi dürüst pompacılar pozitif kalibrasyonlu pompalar temiz akaryakıt....(pozitif kalibrasyon sanayi ticaretin belirlediği litre miktarını en üst sevyeden verilmesi bu yakıtı alan kişinin sizden aldığı sürece diğer istasyonlara oranla hep litre bazında daha fazla kilometre götürmesini sağlar...)
2 ... promosyon oto yıkama cam silme çay kahve vs....
3... müşteriyi tanıyan pompacılar ... güleryüz...
4... küçük yerlerin derdi belası veresiye.....( cüzdanı almamışım bu seferlik misali)
5 ... çok temiz tuvaletler (adam yakıt almasada tualete duruyo sonraki sefere hem tualet hem yakıt hem market için)...
6 ....güvenlikk.......
7... işinin beklemeden halledilmesi.....
8 .... bilindik reklamı olan bir ana dağıtım şirketi....
9.... mutlaka pompada sürekli olarak akaryakıt alan birilerinin olması istasyonu boş görmek istemiyor...(bizim millette bir kuyruk sevdası var kazımışlar bilinçaltına nerde kuyruk varsa orayı ister....)
10 aracı stop etti çalışmıyo vs anında müdahale edebilecek eleman (bu arabası istasyonda bozulup çalışmayan müşteriyi o istasyona köle eder oanki yardımdan sonra başka hiçbir yere uğramaz....
11...istasyon giriş çıkışı mutlaka rahat ve kaza riski az olmalı....
saygılar
ben genelde hep aynı yerden alırım. düzgün yakıt satsın yeterli.
ama değişik yerden aldığım zamanlarda sinir bozucu olan bir durum var. bütün pompalarda eurodizel yazıyor birinde durup eurodizel deyince başka pompayı işaret ediyorlar.benzin pompalayan makinanın üzerinde tüm yakıt türlerinin yazması şartmıdır.