Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan red34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,056

red34

Zirve
Yer
ankara
istasyona gittiniz akaryakıt ikmali yapıyorsunuz ...nelere dikkat edersiniz ...ve neler olmasını istersiniz...?

Etiketler
Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

Valla abi ben hep senin ordan alıyorum lpg ve benzini ama hiç cam silmiyorlar :D :D :D

istasyon sahibiyim ve müşteri taleplerine göre bir takım yenilikler yapmak istiyorum ...tabii bunun içinde sizlerin fikirleri benim için önemli ...buyrun sizleri dinliyorum.....

:smiley:) devamlımı silinmiyor yoksa arada bir atlıyorlarmı desem...? özellikle cam silme işinin üzerinde duruyoruz ....

abi sanırım beni es geçiyorlar ama suclu benim hep çamur içinde suzuki biran önce gideyim diye dua ediyorlardır sanırım sızınkıler durdugum zaman hep çamur dökülüyor aracın altından :D

valla bende off-road yapıyorum ve arkadaşlarımda buraya geliyorlar bir sıkıntı olmuyor...ama camurlu olduğu bir gün gelin biz arabanızı temizleriz.... ;)

Ben de konuyu takip edeyim. Zira akaryakıt istasyonu mükellefim var, onları yönlendiririm.

valla benim kullandığım araçta BP nin taşıtmatiği olduğu için sizin oradan yakıt alamıyorum Bülent Bey, ama sırf sizin Navara yı görücem diye her türlü abur cubur u, suyu, sigarayı falan almaya sizin oraya geliyorum :smiley:)

Bülent bey canınız sağolsun ... :smiley: her zaman bekleriz hatta bir dahaki sefere buyrun size bir kahve ikram edelim.... ;)

red34' Alıntı:
Bülent bey canınız sağolsun ... :smiley: her zaman bekleriz hatta bir dahaki sefere buyrun size bir kahve ikram edelim.... ;)

Bülent Bey teşekkür ederim, en kısa zamanda hem kahvenizi içmeye hemde izniniz olursa sizin aracın resimlerini çekmeye gelirim. (şahsi arşivim için :smiley:)

Rica ederim hic problem degil en kisa zamanda bekliyorum kahve icmeye... ;)

damdan düşene sor derler ....

bizimde kendi çapımızda bir istasyonumuz var müşteri beklentilerini sıralıyabilirim....

birincisi dürüst pompacılar pozitif kalibrasyonlu pompalar temiz akaryakıt....(pozitif kalibrasyon sanayi ticaretin belirlediği litre miktarını en üst sevyeden verilmesi bu yakıtı alan kişinin sizden aldığı sürece diğer istasyonlara oranla hep litre bazında daha fazla kilometre götürmesini sağlar...)
2 ... promosyon oto yıkama cam silme çay kahve vs....
3... müşteriyi tanıyan pompacılar ... güleryüz...
4... küçük yerlerin derdi belası veresiye.....( cüzdanı almamışım bu seferlik misali)
5 ... çok temiz tuvaletler (adam yakıt almasada tualete duruyo sonraki sefere hem tualet hem yakıt hem market için)...
6 ....güvenlikk.......
7... işinin beklemeden halledilmesi.....
8 .... bilindik reklamı olan bir ana dağıtım şirketi....
9.... mutlaka pompada sürekli olarak akaryakıt alan birilerinin olması istasyonu boş görmek istemiyor...(bizim millette bir kuyruk sevdası var kazımışlar bilinçaltına nerde kuyruk varsa orayı ister....)
10 aracı stop etti çalışmıyo vs anında müdahale edebilecek eleman (bu arabası istasyonda bozulup çalışmayan müşteriyi o istasyona köle eder oanki yardımdan sonra başka hiçbir yere uğramaz....
11...istasyon giriş çıkışı mutlaka rahat ve kaza riski az olmalı....
saygılar

ben genelde hep aynı yerden alırım. düzgün yakıt satsın yeterli.

ama değişik yerden aldığım zamanlarda sinir bozucu olan bir durum var. bütün pompalarda eurodizel yazıyor birinde durup eurodizel deyince başka pompayı işaret ediyorlar.benzin pompalayan makinanın üzerinde tüm yakıt türlerinin yazması şartmıdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR