Akademi Off Road; Riva - Beykoz Gezintisi (11 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,939
Ynt: Akademi Off Road; Riva - Beykoz Gezintisi (11 Aralık 2011)

sabah saat 9 çekmeköy totalda tolanırız
ufakdan birgezinti

Etiketler

çekmeköy eski belediye doru git belediye dönme 100 metre ilerde solda ızgaracıların orda

(25-aralık-2011 pazar günü ) bu günümüz de böyle geçti. :smiley: herkese teşekkürler.

resimler ve videolar yüklenme aşamasında.

Selam arkadaşlar.
aykut beyin açtığı başlıkta resimler güzel gezi olduğu anlaşılıyor.

Bugün öğleden sonra sizin tekerlek izlerini takip ettim tek başıma. Delica AT lastikle parkura girdim. Tatlı Eğimli bir rampada manevra yaparken kanala düşerek mahsur kaldım. Gözlerim siz çok aradı ama yardımıma ordan geçmekte olan Sarı suziki vitara yetişti. Allah razı olsun çekip çıkardı beni.
Önümüzdeki ay kesin vinçleniyorum artık. :smiley:

24-aralık-2011 de olan gezimizin resimlerine bu linkten bakabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82521.0

vinc ve sınorkel sart bunu dün anladım nerdeyse motoru yiyorduk

whiteagle' Alıntı:
Selam arkadaşlar.
aykut beyin açtığı başlıkta resimler güzel gezi olduğu anlaşılıyor.

Bugün öğleden sonra sizin tekerlek izlerini takip ettim tek başıma. Delica AT lastikle parkura girdim. Tatlı Eğimli bir rampada manevra yaparken kanala düşerek mahsur kaldım. Gözlerim siz çok aradı ama yardımıma ordan geçmekte olan Sarı suziki vitara yetişti. Allah razı olsun çekip çıkardı beni.
Önümüzdeki ay kesin vinçleniyorum artık. :smiley:
Toyotanın rot başı gelmedimi hala ?
Beni arasaydın keşke gelirdim kim bilir ne kadar bekledin orda soğukta.

Hakan555' Alıntı:
Toyotanın rot başı gelmedimi hala ?
Beni arasaydın keşke gelirdim kim bilir ne kadar bekledin orda soğukta.

Toyotanın komple öntakımı geldi henüz değişmedi ama çıkan rotbaşını değiştirdik. Fakat araç içinde 4 adet 35" lastik olunca indir kaldırdan üşendim delicayla çıktım AT lastikler beni dik bir rampada yarı yolda bıraktı. 20 metre kadar dik bir rampada geri geri kaydım :( çokta korktum..

Aklıma gelmedin değil :smiley: çok teşekkür ederim düşünmen yeter
Önce elimden geleni yapmaya çalıştım en son baktım olmuyor abimi arayıp toyotayı alıp gel diyecektim.
O ara aklıma strapı patinaja kalan lastiğe sarıp halatla ağaca bağlayıp ya aracı ağaca doğru çekecekti yada kilit görevini grüp kanalda kalan sert zemindeki lastik gücü yere verecekti derken suziki li arkadaşlar imdadıma yetişti.

emrah 3 hafta sonra kartepeye gitmeyi düünüyoruz kar olursa nedersin gidelimmi

bizim ekipde bir dedemiz vardı ama simdi kayıp
yaslandı heralde özletdi kendini çocuklar dede lerini soruyor
HASTASIYIZ DEDEEEEEEEEEEEEEEEEE NERDESIN O KENDİNİ BİLİR

Arkadaşlar bu pazar hava yagmurlu ve soguk gibi ama biz yinede çekmeköy ömerli civarı dolaşmayı düşünüyoruz ciddi düşünen varsa haber verirse sevinirim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR