Aizonai'de Apil'i Aramak...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi karavancı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,105
Ynt: Aizonai'de Apil'i Aramak...

Klasik bir deyim vardır BİR SOLUKTA okumak diye gerçekten bu deyimi kullanmayı bayağı olmuştu...Bir solukta okuyup gerçekten büyük bir keyif aldık yüreğinize sağlık bursadan sevgi ve saygılar sunuyoruz...

Etiketler

Yazılarınızdaki özen ve güzel fotoğraflarınız ile desteklediğiniz paylaşım için çok teşekkürler...

Sevgiler.

Yazınız okurken su gibi içmek deyimi az bile gelir. Yeni yazılarınızı, gezilerinizi, fotoğraflarınızı bekliyoruz. Ve kocaman tebrikler. Elinize sağlık

sanırım ben kendım buraları gezseydım bu kadar zevk almazdım.anlatımdakı uslup gezılen yerler hakkındakı ayrıntılı ve eglencelı bılgıler cok hos ayrıca amatorce arkeoloji ile ilgılenen bırı olarak bır baska zevk aldım:smiley:yazılarınızın devamını beklıyorum:smiley:

Sekreterim "Apil arıyor, bağlıyayım mı" dedi, bugün...
"Kim, kim?" dedim.
"M. Apuleius Eurykles" dedi, Aizonai'den...
[attachment=2]
"Hemen bağla" dedim...
"Beni arıyormuşsunuz" dedi Apil.
"Evet" dedim "sizi çok aradım ama bulamadım sonra da döndüm işimin başına"
"Ben oradaydım" dedi "gördüm sizi ama farkettirmedim. Ne amaçla aradığınızı bilmiyordum, korktum"
"Niçin" dedim.
[attachment=3]
Telefon kesildi, kapkaranlık bir sessizlik oldu.
"Bu böyle olamayacak" dedim kendi kendime. "kalkıp gitmeliyim, yeniden, en kısa zamanda yine Aizonai'de olmalıyım... Bu böyle olmayacak..."
[attachment=1]
Gidince ilk Apo'yu bulacağım. Onunla uzun uzun konuşmam gerek...
Siz de giderseniz sevgili dostlar, Borsa binasının yanındaki köprüyü geçin, sola dönün sokağın içindeki evin kapısını çalın, Apo çıkacak karşınıza, ona "M. Apuleius Eurykles'i sorun... Apil demeyin. Apo, "M. Apuleius Eurykles'e Apil demiyor... Sadece ben Apil diyorum...

(İltifatlarınıza teşekkür ederim, sevgili dostlar, sağolun...)

IMG_1555.jpg

IMG_1538.jpg

IMG_1511.jpg

selamlar,
ben istanbulda çalışan AFYOKARAHİSARl lı öğretmenim doğduğum coğrafyayı o kadar güzel anlattınızki beni oralara götürdünüz elinize sağlık. ayrıca karavanınızın maliyetini ayıp olmazsa öğrenebilirmiyim. :smiley: :

sayın arkadaşım gezdiğiniz yerleri ilgiyle izledim bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..

Sn. Kadir bey, Yazı ve fotoğraflarınızı büyük bir zevkle okuduk. Anadolu'nun bağrında ne güzellikler, ne tarihi zenginlikler, ne mitolojik öyküler yaşıyor. Ne mutlu bizlere ki, keşfediyor, yaşıyor ve bunları cömertlikle paylaşıyoruz. Birgün yollarda karşılaşmak ve tanışmak dileğiyle:smiley:

vay be aizonai öğrencilerle gezerken arizona dedikleri deprem mağduru şehir.bir kiş günü stadyumu cekelim dedik kar.gecen sene hadi bi girelim dedeik yağmur.vel halılı kelam yazları pus ve sert işik.işte bizim ahvalimiz.
PAYLAŞIM için teşekürler.

Bu sözü kendim için söylüyorum. " İnsanın, cehaletinin farkına varması faydalıdır ".

Son derece bigilendirici ve zevkli paylaşımınız için çok teşşekürler.

Merhaba Sayın Acemi Karavancı.
Sitede resimlerinize bakarken dikkat ettim. Karavanınız FAZER MOTOKARAVAN. Bu karavan imalatçısı hakkında bu sitede de bir çok olumsuz şikayetler okumuştum. Siz karavanınızdan memnunmusunuz? Yoksa sizinki de sıkıntılı mı? Selamlar.

Muhteşem bir kültür gezisi olmuş, resimler ve anlatım tarzı şahane. Paylaşım için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.