Aile Ile Ilk Kampımız (çamkorundan Sorgun Tabiat Parkına)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bozoo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,766

Etiketler
Havalar ısınmaya başladı Ankara'da..Sorguna gittiğimizden bizimde Kızılacahamam Soğuksu Milli Parkında 25-26 haziran için bir kamp niyetimiz var..

Sn tekelimustafa ne yaptınız sorgun göleti kampınızı..Gidebildinizmi..İftar-sahur kampda nasıl oluyor tecrübelerinizi alsak bir kaç resim eşliğinde:smiley:..

Cumartesi öğleden sonra çıktık yola. İftara yakın vardık göl e. Bizim ilk gece konaklamalı kampımız oldu. Sahura kadar ateş başında vakit geçirdik..sahurdan sonra da uyuduk..
Çocukların ve hanımın çok hoşuna gitti. Tek gece konaklamak az geldi açıkçası. ramazan bayramı veya sonrası birkaç günlük bir gezi düşünüyoruz bakalım..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İftardan sonra telefon şarjı bitti. Fazla fotoğraf çekemedim.
f8a85204332ffe66f76918fe3caf1924.jpg eceb9a7b6ccc1fdccaeee0e582b7fbfb.jpg
4a38576aebe0793b345d5c26fd697a4d.jpg

Sn.tekelimustafa çocuk parkının yakınındaki alan galiba.. güzel bir gezi olmuş..
Yeni karavanınız ile sağlık ve mutlulukla daha nice geziler dilerim..

Evet bahsettiğiniz yer..
Çok teşekkür ederim..
Birgün bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım bu konuyu takip eden Eskişehirli yok. Varsa acil kamp yeri yer tavsiyesi rica ediyorum. Bu yazı bari boş geçirmeyelim
Ankara kampçıları bir buluşma düzenlerse ben de çocuklarımla birlikte katılmak isterim. Hele ki iftar - teravih - sahur tadından yenmez :D
Eskisehirde Musaozu göleti çocuklarla Kamp için güzel

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskisehirde Musaozu göleti çocuklarla Kamp için güzel

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Güzel yer. Bu yıl çeşmeleri ve tuvaletleri de yenilemişler gayet güzel ve bakımlı bir yer haline gelmiş. Bir de girişi 6 TL ye düşürmüşler tekrar. Anladığım kadarıyla gündüz piknikçileri yoğun olmasına rağmen gece konaklayan pek yok gibi geldi bana. Grup halinde kamp çok eğlenceli olabilir. Bayramdan sonra bir iki gece kamp yapmayı düşünüyorum.

Bildiğiniz başka yerler varsa önerilerinizi beklerim.

Yakın zamanda ilgili yere kamp atan oldu mu?

Eşim ve oğlumla havalar bozmadan bir gecelik çadır konaklaması düşünüyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR