KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cumartesi öğleden sonra çıktık yola. İftara yakın vardık göl e. Bizim ilk gece konaklamalı kampımız oldu. Sahura kadar ateş başında vakit geçirdik..sahurdan sonra da uyuduk..
Çocukların ve hanımın çok hoşuna gitti. Tek gece konaklamak az geldi açıkçası. ramazan bayramı veya sonrası birkaç günlük bir gezi düşünüyoruz bakalım..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım bu konuyu takip eden Eskişehirli yok. Varsa acil kamp yeri yer tavsiyesi rica ediyorum. Bu yazı bari boş geçirmeyelim
Ankara kampçıları bir buluşma düzenlerse ben de çocuklarımla birlikte katılmak isterim. Hele ki iftar - teravih - sahur tadından yenmez
Güzel yer. Bu yıl çeşmeleri ve tuvaletleri de yenilemişler gayet güzel ve bakımlı bir yer haline gelmiş. Bir de girişi 6 TL ye düşürmüşler tekrar. Anladığım kadarıyla gündüz piknikçileri yoğun olmasına rağmen gece konaklayan pek yok gibi geldi bana. Grup halinde kamp çok eğlenceli olabilir. Bayramdan sonra bir iki gece kamp yapmayı düşünüyorum.
Bildiğiniz başka yerler varsa önerilerinizi beklerim.