Ahır'ın Değeri?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,082

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
İnanılması zor ama gerçek bir olay....

Emekli olmaya karar veren New Yorklu bir adam, Portekiz de bir ev bulur ve oraya yerleşmeyi düşünür...

Burası uzun zaman önce ölen bir çifte aittir... Varisleri olmadığı için kullanılmamış ve vergileri ödensin diye satılığa çıkarılmıştır...
Arazide, ev ile birlikte büyük bir de ahır vardır... Bu ahırın kapıları lehimle kapatılmıştır...

Kimse önceleri merak etmemiş içinde ne olduğunu, evi almaya niyetli olanlar, ahır ile uğraşmamak için, eve herhangi bir teklif vermemişler.. .

En nihayetinde, emekli olan adam ve eşi burayı almış...
Ahır'ı açabilmek için epey bir çaba harcadıktan sonra... içeride gördüklerine inanamamışlar. ...

Ynt: Ahır'ın Değeri?

Herhalde dünyanın en büyük klasik araba kolleksiyoncusu sıralamasında açık ara ile öne geçmiştir.

bir an diecast arabalar sandım ama bunlar gerçek arabalarmış, koleksiyon tutkusunu asla anlayamayacağım.

bu ne ya.tam hayalimdeki manzara klasik otolar.hepsini yıkaması temizlemesi bile 1-2 ay alır.yağlıyacaksın parlatacaksın.adama kader gülmüş.

Kader abi kader,kimse kimsenin kısmetini yiyemez,ben esas evi satan görevliler ve daha önce beğenmeyip almayanlar ne halde merak ediyorum,heralde dişliyi sıyırmışlardır

SON KONULAR - FORUM