Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (28-29 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,866
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007

Abi 3 adet resim bile inmedi...sıkıntı var....sabah daha fazla iner zannedersem..

Etiketler

Evet bendende herkese iyi geceler..artık 2-3 hafta dinleniriz herhalde :D

Jeep34' Alıntı:
Abi 3 adet resim bile inmedi...sıkıntı var....sabah daha fazla iner zannedersem..

Yorduk seni Uğur.. Hepimiz yorgunuz..
Ben de yatıyorum... iyi geceler...

Herkese günaydın ;D
Bilgisayarımdaki problemden dolayı OFF durumdaydım. Özür dilerim herkesten..

Kemerburgaz004.jpg

Kemerburgaz005.jpg

Kemerburgaz011.jpg

Kemerburgaz234.jpg

Kemerburgaz235.jpg

Kemerburgaz236.jpg

Kemerburgaz237.jpg

Kemerburgaz239.jpg

Kemerburgaz240.jpg

Kemerburgaz241.jpg

Kalan bir kaç hoş fotoğrafı da bu akşam gönderirim. Bu fotoğrafı görünce uykum geldi aniden ;D

Kemerburgaz084.jpg

Hakan'ım ellerine sağlık... Sayende güne keyifli başladık...

Arkadaşlar selam akşamdan beri yaptıklarınızı hem okudum hem resimlere baktım.gerçekten harika .kendimi yanınızda gibi hissettim resim albümü çok güzel mustafa abi gezi başlığın kısa ve çok açıklayıcı olmuş ellerinize sağlık.serkan yine harikalar yaratmışsın seni best geçiyorum bilğin olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR