Ağva 25-07-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,502
Ynt: Ağva 25-07-2010

25 temmuz pazar günü bende İstanbul yapayım dedim.
Otoban paralı müşterilere kapanınca kıyıdan kıyıdan gittim ve 500 km yol yaptım.
Ama senin bu yerleri görmek için tekrar İstanbul yaparım herhalde Kürşad, senin diyrum son zamanlarda hep buralardasın sanırım.

Etiketler

ANKARA' Alıntı:
25 temmuz pazar günü bende İstanbul yapayım dedim.
Otoban paralı müşterilere kapanınca kıyıdan kıyıdan gittim ve 500 km yol yaptım.
Ama senin bu yerleri görmek için tekrar İstanbul yaparım herhalde Kürşad, senin diyrum son zamanlarda hep buralardasın sanırım.

2 haftada bir genelde gidiyorum Ağva'ya hafta içi kaçabilirseniz daha keyifli bir yer hafta sonu fazla kalabalıklaşıyor.
:smiley:

Geçen sene Ereğli,Alaplı,Akçakoca,Kocaali ,Karasu, Cebeci ,Kefken ,Kerpe ,Sarısu,Seyrek,Bağırganlı ve Pınarlı Üzerinden Ağva ve Devamında Şile yapmarak Batı Karadenizin güzel koylarını gezme fırsatım olmuştu.Çok güzel yerler....

serkan şen' Alıntı:
Geçen sene Ereğli,Alaplı,Akçakoca,Kocaali ,Karasu, Cebeci ,Kefken ,Kerpe ,Sarısu,Seyrek,Bağırganlı ve Pınarlı Üzerinden Ağva ve Devamında Şile yapmarak Batı Karadenizin güzel koylarını gezme fırsatım olmuştu.Çok güzel yerler....

Avatarın nezamandır aynı deyilmi Serkan.
Senin yaşadığın yerde az deyil fazla güzel yerler.

ANKARA' Alıntı:
Avatarın nezamandır aynı deyilmi Serkan.
Senin yaşadığın yerde az deyil fazla güzel yerler.

Evet ben bu konuda şanslı konumdayım.Aynı gün içersinde yaylaları,gölleri denizi,nehiri gezip görme şansım oluyor.Bu coğrafya buna çok müsayit...

rkayaci' Alıntı:
Resimler çok güzel, elinize emeğinize sağlık. mümkünse google maps ten koordinat bilgisi de paylaşırmısınız?

Merhaba, google mapden paylaşmam zor çünkü birkaç farklı yer var, ama şöyle diyeyim, Ağvanın içinden kandıraya doğru giden yola girin, orda Kilimli plajı var ağvanın hemen çıkışında, ilk yer orası, ondan sonra sahil şeridini izleyerek kandıraya kadar giderseniz kıyıda 3-4 tane benzer sakin yer buluyorsunuz.

Teşekkürler

Güzel fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.
Motoru satınca hemen bir arazi aracı almayı düşünüyorum.
Sonra ben de sizler gibi her haftasonu buralarda olacağım :=)
Selamlar.

güzel yerler bayılıyorum şu karadeniz sahillerine buz gibi suyu fazla olmayan insanı...ağvaya hiç gitmemiştim diğer sahilleri gezdim ama burasıda çok güzelmiş.
Ellerinize sağlık

Hocam Ağva gittigim yer ama buralar bambaşka harika. GPS kaydı filan yokmuydu bizde gitseydik. Yada ramazandan sonra bi organizasyon yapsan beraber gitsek.

sağol teşekkürler bende bakalım yeni daha bu işlere sardım 3.7 chorekee liberty var kalmayız işallah oralarda

mrtkzlrs' Alıntı:
sağol teşekkürler bende bakalım yeni daha bu işlere sardım 3.7 chorekee liberty var kalmayız işallah oralarda

yok standart 4x4 ler rahatlıkla gidip gelebilir hava yağmurlu olmadığı sürece mesele yok .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR