Merhaba arkadaşlar.Yazım uzun oldu kusura bakmayın okursanız sevinirim. Ağustos ayı için bir arkadaşımla ispanyaya gitmeyi planlıyorduk fakat kendisi gitmekten vazgeçti ve iptal ettik. Daha önce yurtdışı deneyimim olmadığı için tek gitmeye cesaretim yok. Yol yordam bilmiyorum. Ama emin olun yaklaşık 2-3 yıldır durmadan forumları okuyorum. Teknik bilgi tamam da tecrübe sıkıntım var
Herneyse konuya döneyim ispanya iptal olunca 1 aylığına Endonezya"ya gidim dedim. Tropikal ülkeleri hep merak etmişimdir. Hatta arkadaşımın eşi endonezyalı olduğu için beni orada karşılayıp 1 ay boyunca rehberlik ve kalacak yer gibi sıkıntılarımı giderecek bir gezi arkadaşı ayarlayabileceğinide söyledi(eşinin akrabalarından birini ayarlayacak). Ama şöyle bir sıkıntı var. Bilet fiyatlarına baktım ağustos ayının biletini şimdi alacak olsam 3400 tl tutuyor. Bu paraya millet 3-4 ülke geziyor geliyor yani. O yüzden vicdanım el vermedi
Memur olduğum için iznim 30 gün ve bütçem 6000 tl. Eğer ağustos ayında(sonraki aylarda olabilir) 20-30 günlük bir tur planlayıp yanına seyahat arkadaşı arayan birileri varsa eşlik etmeyi isterim. Eğer istenirse tabi ülkede cazip gelirse belirli bir ülkede de o süre zarfında kalabiliriz. Amacım ilk deneyimimi tek yaşamamak ve doğacak sıkıntılar karşısında apışıp kalmamak
Yaşım 29 ve arama kurtarma personeliyim. Yani adrenaline alışkın biriyimdir. Anlaşılması zor biri değilim hatta çok pozitif ve esprili biriyimdir. Beni dikkate alırsanız sevinirim.