Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kertis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,104

Kertis

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Yazım uzun oldu kusura bakmayın okursanız sevinirim. Ağustos ayı için bir arkadaşımla ispanyaya gitmeyi planlıyorduk fakat kendisi gitmekten vazgeçti ve iptal ettik. Daha önce yurtdışı deneyimim olmadığı için tek gitmeye cesaretim yok. Yol yordam bilmiyorum. Ama emin olun yaklaşık 2-3 yıldır durmadan forumları okuyorum. Teknik bilgi tamam da tecrübe sıkıntım var:D Herneyse konuya döneyim ispanya iptal olunca 1 aylığına Endonezya"ya gidim dedim. Tropikal ülkeleri hep merak etmişimdir. Hatta arkadaşımın eşi endonezyalı olduğu için beni orada karşılayıp 1 ay boyunca rehberlik ve kalacak yer gibi sıkıntılarımı giderecek bir gezi arkadaşı ayarlayabileceğinide söyledi(eşinin akrabalarından birini ayarlayacak). Ama şöyle bir sıkıntı var. Bilet fiyatlarına baktım ağustos ayının biletini şimdi alacak olsam 3400 tl tutuyor. Bu paraya millet 3-4 ülke geziyor geliyor yani. O yüzden vicdanım el vermedi :D Memur olduğum için iznim 30 gün ve bütçem 6000 tl. Eğer ağustos ayında(sonraki aylarda olabilir) 20-30 günlük bir tur planlayıp yanına seyahat arkadaşı arayan birileri varsa eşlik etmeyi isterim. Eğer istenirse tabi ülkede cazip gelirse belirli bir ülkede de o süre zarfında kalabiliriz. Amacım ilk deneyimimi tek yaşamamak ve doğacak sıkıntılar karşısında apışıp kalmamak :smiley: Yaşım 29 ve arama kurtarma personeliyim. Yani adrenaline alışkın biriyimdir. Anlaşılması zor biri değilim hatta çok pozitif ve esprili biriyimdir. Beni dikkate alırsanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan?

Kesin olarak şu veya bu ülkeye gidecem gibi bir düşüncen var mı arkadaşım. Ben Bosna_Hersek , Hırvatistan gibi ülkeleri düşünüyorum.Veya bir ara İtalya 4 gün 3 geceli Roma - Vezüv yanardağı ile insanların taşlaşmış olduğu şehir pompei yi görmek isterdim.Single gideceğimden hariçten 280 € istenince bu seyahatimden vazgectim. Sana bir link daha gönderiyorum.Gayet iyi fiatı var. Görmek istersen , düşünürsen olabilir. http://www.yakala.co/tatil/yurtdisi-turlar/tum-sezonlarda-8-gun-benelux-paris-2--firsati

Merhaba Kertis, gerçi ağustos ayında Avrupa ülkelerine gitmek pek akıllıca değil ama yine de sana katılabilirim. Benim de önceden hazırladığım detaylı bir ispanya turum zaten vardı, ama yol arkadaşlarım gitmekten vazgeçince bende ertelemek zorunda kaldım. Ben yurt dışı konusunda oldukça tecrübeliyim, 40 ülke gezdim, bana mail adresini veya telefonunu yazabilirsen daha detaylı görüşebiliriz.

7-17 Ağustos kesin tarihli Orta Avrupa seyahatimiz var eşlik etmeyi düşünürsen iletişime geçebilirsin.

https://www.facebook.com/ibrahim.topcu.528

arkadaşlar merhaba 11-19 eylül arası israil turu planlıyorum,uçak bileti istanbul-tel aviv gidiş dönüş 350tl,katılmak isteyen olursa haber edebilir.
ilyasdemir47@gmail.com mail adresim

İsrail i görmek istemişimdir hep , eğer uygun olursa gelmek isterim.Tek kiş ifarkı olarak her yerde başlıbaşına dert oluyor.oteller ve tur operatörleri % 50-70 arası fazladan para alıyor

hakkında basında çokça haber duyduğumuz o bölgeyi çıplak gözle görme fikri bi süredir beni heyacanlandırıyordu ve sonunda bu tarihlerde karar kıldım,gelecek olursan mail adresim var orda iletişime geçersin benle,çok farklı bir deneyim olacağından şüphem yok

eylül için 25 günlük gezi planlarınıza katılabilirim. ayrıca elül ayında gidiş-dönüş malezya 1350 tl civarnda bilet var.

Merhaba ben Ağustos ayında 4-5 ülke Balkanlar turu planlıyorum. Tur ile değil bireysel olarak. Eşlik etmek isterseniz görüşelim mutlaka.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR