AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,300
Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

selimsani' Alıntı:
Güzel Ömer Abi boşver sıralamayı, Uğur da işi biliyor, sana yollamış koy diye, Ömer abi bir dahaki sefere ben de mi yollasam acep ;D ;D ;D
Öyle demeyin, herkese gönderdim tüm fotoğrafları. Senaryo, yapım, kurgu... işleri Selim'den. Sen varken bu işler bize düşer mi, eline su dökebilirmiz:smiley: Spielberg gibisin Selim :smiley:
Evet, araçları çizdirdik biraz ama kirlenmesi çamurlanması çok daha kötü oldu :smiley:
Sonra ki geziye fotolar benden bol bol, söz ;)
 

Etiketler
Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

barkınmete' Alıntı:
Eğlenceli bir gün gecirdik serkan abim in aks ı kırılana kadar fotolar ve video lar da harika emegi gecen herkese tesekkurler bende de birkac resim var cabucak atmaya calisacagim herkese selamlar ( mine ablamin pizzası mukemmeldi ellerinize sağlık cok tesekkurler )
teşekkür ederiz afiyet olsun herkese yiyemeyenler çatlasın :D
 

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

ewet millet resimler başlyoooooooo

DSC04579


DSC04580


DSC04581


DSC04582


DSC04583
 




















Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,465
Mesajlar
1,518,278
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst