KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Levrek sezonu başladı selim haftasonları fırsat buldukça saroza zıpkına gidiyoruz.
isoff bu hafta sonumuydu. kaçırmışım bakalım inşallah aksilik olmazsa orda oluruz.
Sonra orman iyice sıklaştı, dallar ve dikenler rahatsızlık verme derecesine ulaştı, yılmadık devam ettik, ancak yol ilerde tamamen kapalı olunca geri dönmek zorunda kaldık...
Karaburun sahiline ulaşınca biraz kumda oynayalım dedik, Ömer abi L200 ile kuma saplandı, uğraş uğraş çıkaramadık, Allahtan yoldan geçen bir traktör bizi gördü, o çekti kurtardı... Bu arada Serkan Abi de aksı kırmıştı ormanda...
Levrek sezonu başladı selim haftasonları fırsat buldukça saroza zıpkına gidiyoruz.
isoff bu hafta sonumuydu. kaçırmışım bakalım inşallah aksilik olmazsa orda oluruz.
Olur neden olmasın. Kara burunda da geçen hafta rapalayla güzel levrek almış arkadaşlar.
Kamp ve balık için güzel olur offroad gezisi adına bildiğim parkurlar yok ama kömür limanı ve ilersi gezi için uygun olabilir hatta şehitliğide gezmiş oluruz.
gidip gelme toplamda 800 km
Karaburun sahiline ulaşınca biraz kumda oynayalım dedik, Ömer abi L200 ile kuma saplandı, uğraş uğraş çıkaramadık, Allahtan yoldan geçen bir traktör bizi gördü, o çekti kurtardı... Bu arada Serkan Abi de aksı kırmıştı ormanda...
merhaba, 3k pinin nim var kuma hiç girmedim ama çokta giresim var merak ediyorum çoğunlukla yalnız dolaşıyorum dağ bayır orman vesaire ,tek basıma girsem sizce saplanır mıyım kuma ? şansım nedir yada direk yalnız olma mı dersiniz abilerim? saygılar..