KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fotoğraflara, videolara bakınca günü yeniden yaşar gibi oldum. Yine keyfli bir gündü
Yolu açtığı için Osman Amcanın ellerine sağlık, fotoğraflar, çizilen rota için, yapılan mangal, keyfine doyum olmayan sohbet için herkese teşekkürler.
evet bu düşüncede olanlar var ben dahil,
ama tekrar düşününce gittiğimiz yer zaten kanaldı biz zaten kanal içindeki kanallardan geçtik, yani toprak bir yol üzerinden traktör yada iş makinası geçmiş ve kanal açılmış bir yer değildi önümüzü kapatan devrilmiş ağaçlarda cabası
yağmurda o yolu dere olarak bulmak var, ilk 10 metrede 2 saat uğraşıp geri dönmekte var ama yinede denemekte fayda var.geçersek geçtik, geçemezsek geçemedik ;D
Ben her türlü konuştuğumuz o girdiğimiz yerden girip, çıktığımız yerden şöyle adam akıllı çıkmayı isterim, ama yağmur yağsın, hele bir kar yağsın süper ötesi olur...
Ben her türlü konuştuğumuz o girdiğimiz yerden girip, çıktığımız yerden şöyle adam akıllı çıkmayı isterim, ama yağmur yağsın, hele bir kar yağsın süper ötesi olur...
Hayırlısı Ömer Abi, gitmeme ihtimalim var, merakla bekliyorum, cuma günü belli olur... Siz mangalı hazırlayın bu sefer hazıra konmayı planlıyorum ;D ;D
Hayırlısı Ömer Abi, gitmeme ihtimalim var, merakla bekliyorum, cuma günü belli olur... Siz mangalı hazırlayın bu sefer hazıra konmayı planlıyorum ;D ;D