AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 182
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,576
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ve son çamur geçişimiz….

darlık (201).JPG

darlık (202).JPG

darlık (203).JPG

darlık (204).JPG

Etiketler

Herkes bir kere battıktan ve çekildikten sonra (Hemşonun Cabbar ile benim Kuzuki hariç :D ) artık mangal başlayabiliriz dedik…

darlık (208).JPG

darlık (209).JPG

darlık (210).JPG

darlık (211).JPG

darlık (212).JPG

Yemeklere dalıp karnımızı doyurduktan sonra muhabbete daldık… Akşam oldukça keyifli geçti…

darlık (222).JPG

darlık (223).JPG

darlık (224).JPG

darlık (225).JPG

darlık (226).JPG

Muhabbet o kadar sarmış ki akşam toplandıktan sonra yolu bilen tek insan olan Fatih'in gittiğini görmedik bile... Allah'tan tomtom abla yanımızdaydı yine, eve dönüş yolunu buldu Güzel bir gün daha böyle bitti.... Katılan ve izleyen herkese teşekkürler... Bir dahaki geziyi sabırsızlıkla bekliyorum, umarım ekibin tamamı gelir bu sefer...

hocam anlatım tamam çok güzel ama resim yüklemiyormusun bunlara ? yada resimler bendemi çıkmıyor videolar tamam

Ömer Abi resimleri imageshack ten yüklemiştim, windows ta bir eklenti eksik olunca göstermiyor olabilir... Olmadı akşam tek tek server'a yüklerim....

selimsani' Alıntı:
Ömer Abi resimleri imageshack ten yüklemiştim, windows ta bir eklenti eksik olunca göstermiyor olabilir... Olmadı akşam tek tek server'a yüklerim....

alttakileri gösterdi eklentiyi biliyorsan onu yüklerim daha kolay olur anlatım ve resimler için tekrar teşekürler

Onu tam bilemiyorum işte ;D ;D Bir iki kere daha böyle olmuştu, sorun bilgisayardan kaynaklı bilen birileri varsa yardımcı olur heralde...

Beyler bu gezi resimlere de baktık, bitti haftaya ne yapıyoruz ?
bu gün acaip ofrodum gelmişti :D kimseden çıııııt çıkmadı ;D ;D ;D

Abi dur daha ancak hazmettik.Bu gün hafta başı millet başını kaldıramamıştır çalışmaktan.Bu hafta organizasyon Serkandan olsun.Acısını çıkartalım,bu hafta gelmemesinin.:smiley:

apollo7474' Alıntı:
Abi dur daha ancak hazmettik.Bu gün hafta başı millet başını kaldıramamıştır çalışmaktan.Bu hafta organizasyon Serkandan olsun.Acısını çıkartalım,bu hafta gelmemesinin.:smiley:

acısı çıktı ondan zaten benim batışımı göremedi kaçırdı :D :D :D
kimsenin çalıştığı filan yok hepsi hikaye tepkileri alıym beylerrrrr ;D
bu gün maç var bizim bölge çok kalabalık onun için bu gün hiç çıkmadım çok ta sıkıldım birilerini ayartsam :mad: güzelll olurdu
hanım çocuklar zaten maça gidecek ben tv den seyredecem adalet bunun neresinde :D :D :D :D

Boşver Ömer Abi uzat ayaklarını yat misler gibi ;D ;D ;D

Ben cumartesi olursa yine her türlü hazırım, ama bu sefer çabucak kalkmayalım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR