KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Walla bizde bacodan ve senden resim ve özellikle anlatım istiyoruz çünki grubun oluşmasında ve büyümesinde çok büyük katkısı var,
Aydının çalışmasıda muhteşem, hepinize teşekkür ederim.
Bir geçe ateş başında otururken hakikaten kelle koltukta gelirse ben o zaman görürüm bizi ;D ;D ;D
Walla bizde bacodan ve senden resim ve özellikle anlatım istiyoruz çünki grubun oluşmasında ve büyümesinde çok büyük katkısı var,
Aydının çalışmasıda muhteşem, hepinize teşekkür ederim.
Bir geçe ateş başında otururken hakikaten kelle koltukta gelirse ben o zaman görürüm bizi ;D ;D ;D
2 sebepten kimse kaçamaz,
1 bir çok kişi kalp krizi geçirecek yada şoka girecek
2 hemen hemen herkes altına edeceği için basan kayıp düşecek ;D ;D ;D ;D ;D
yani ne kaçmak mümkün nede saklanmak ;D
evet kutladık eskişehire gittik hafta sonu orda idik. çok güzel bir şehir.ama bu hafta umarım bi aksilik olmaz ve beraber olabiliriz.gelebilmem yılan hikayesine döndü
2 sebepten kimse kaçamaz,
1 bir çok kişi kalp krizi geçirecek yada şoka girecek
2 hemen hemen herkes altına edeceği için basan kayıp düşecek ;D ;D ;D ;D ;D
yani ne kaçmak mümkün nede saklanmak ;D
arkadaşlar beyaz xj deki laastik ebadı nedir,bir yerden geçerken lastikten hava sesi geliyordu zannedersem jantın azizliğimi(jant tan memnunmusunuz) yoksa farklı bir olaymı? o jant deseni hoşuma gidiyor ama -30(3cm dışa atanını) bulabilirmiyim acaba bu konuda bilgisi ve yadımcı olacak aakadaşların fikirlerine ihtiyacım var
arkadaşlar beyaz xj deki laastik ebadı nedir,bir yerden geçerken lastikten hava sesi geliyordu zannedersem jantın azizliğimi(jant tan memnunmusunuz) yoksa farklı bir olaymı? o jant deseni hoşuma gidiyor ama -30(3cm dışa atanını) bulabilirmiyim acaba bu konuda bilgisi ve yadımcı olacak aakadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Merhaba,beyaz XJ benim ve adı CABBAR.Ben içerde olduğum için farkında değilim ses olayının,siz hangi videoda duydunuz bende tekrar dinleyeyim.Lastikler Cooper st 31x10,5x15,jantlarım et10 arkasında 30mm flanş var.
Merhaba,beyaz XJ benim ve adı CABBAR.Ben içerde olduğum için farkında değilim ses olayının,siz hangi videoda duydunuz bende tekrar dinleyeyim.Lastikler Cooper st 31x10,5x15,jantlarım et10 arkasında 30mm flanş var.
alper zannedersem offrodcyuzda seyrettim bir çamur geçişi esnasında sağ arka teker kanalda sürterek çıktı o esnada hava kaırma sesi geldi ben jant ve lastiğin arasına çamur veya toprak girdiğini düşünüp (ki bu durum sıkça meydana geliyor )onun için söyledim arazide M-T lastikte zor yerlerde sıkıntı çıkarıyormu diye?yanlışta görmüş olabilirim ama müsait bir zamanda tekrar bakarak size daha detaylı bilgi verirrim