selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #17 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Uğur Abi grand vitarayla güzel pozlar verdi...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Uğur Abi grand vitarayla güzel pozlar verdi...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #18 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Serkan Abi de zorlanmadı vitarayla...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #19 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Cabbar pusuya yatmış sırasını bekliyor... O da güzel pozlar verdi...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Cabbar pusuya yatmış sırasını bekliyor... O da güzel pozlar verdi...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #20 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz .....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #21 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Benim Kuzuki de çok zorlanmadı...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #22 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Arada bir durup muhabbet etmeyi de ihmal etmiyorduk...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Arada bir durup muhabbet etmeyi de ihmal etmiyorduk...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #23 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Güzel manzaralar eşliğinde devam etti yolculuk, nereye gittiğimiz yada nerede olduğumuz hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Güzel manzaralar eşliğinde devam etti yolculuk, nereye gittiğimiz yada nerede olduğumuz hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #24 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz .....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #25 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz ....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #26 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Muhabbete devam...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #27 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz .......
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #28 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Güzel güzel giderken bu havada çamuru bulduk... Çok derin değildir sıkıntı çıkarmaz derken....
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Güzel güzel giderken bu havada çamuru bulduk... Çok derin değildir sıkıntı çıkarmaz derken....
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #29 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Serkan Abi'nin vitara copilot Yener'deydi, saplanınca Cabbar imdada yetişti...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Serkan Abi'nin vitara copilot Yener'deydi, saplanınca Cabbar imdada yetişti...
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2012 #30 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz .......
[TR]BOZO Zirve Mesajlar 1,258 Tepkime Puanı 45 10 Eyl 2012 #31 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Selim sen hakikaten sanatçısın, yaw ben senin resim çektiğini bile görmedim, makinaları unuttum deyince dikkat etmedim herhalde, teşekkürler eline sağlık
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Selim sen hakikaten sanatçısın, yaw ben senin resim çektiğini bile görmedim, makinaları unuttum deyince dikkat etmedim herhalde, teşekkürler eline sağlık
J JUNİOR Ziyaretçi 10 Eyl 2012 #32 Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz güzel bir gezi olmuş.resimler de süper yine ;D
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz güzel bir gezi olmuş.resimler de süper yine ;D