Ağaç Evi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,479
Ynt: Ağaç Evi

Ağaçlara asılan eve ormankondu diyecektim ama konamamış ki :-\ Birşey diyemedim. Bunun mevzuatta yeri yoktur sanırım ::smiley:

Etiketler

mogzilla' Alıntı:
283531.jpg

283537.jpg

283542.jpg

283546.jpg

283549.jpg

Bu kadar.Ben en çok merdivenin basitliğini , kullanılabilirliğini ve şıklığını sevdim.

sözün bittiği yer bu olsa gerek, bunu nerede yaptırdığınızı öğrenmek istiyorum nadir bey, benimde bir takım projelerim var ufkumu öyle bir açtınız ki anlatamam size sonsuz teşekkürler bize böyle bir güzelliği tattırdığınız için, buna bir duş ve wc de eklenebilir diye düşünüyorum ama son derece mükemmel...

bu ev adaşım nadir beyin yaptırdığı bir model değil.yabancı kaynaklı siteden alınma bir projedir ve tasarımı paylaşmak maksatlı konulmuştur.daha önceleri kendim için araştırma yaparken rastlamıştım aynı modele oradan biliyorum.(kusura bakmayın nadir bey yerinize cevap vermiş oldum).

nadir' Alıntı:
bu ev adaşım nadir beyin yaptırdığı bir model değil.yabancı kaynaklı siteden alınma bir projedir ve tasarımı paylaşmak maksatlı konulmuştur.daha önceleri kendim için araştırma yaparken rastlamıştım aynı modele oradan biliyorum.(kusura bakmayın nadir bey yerinize cevap vermiş oldum).

Teşekkürler adaş ;D

herşey imkanlar ölçüsünde ve hayata bakış penceresine göre güzeldir.benimde bahçeye yapmaya planladığım ev içinde fikrim değişti ve saman balyasından kerpiç bir ev yapacağım hem daha sağlıklı hemde daha ucuz.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR