Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğuz Hocam güzel bir video olmuş eline sağlık. Fotoğraflarımızı bir de böyle seyretmek hoş oldu doğrusu. Özellikle seçtiğin müzik ile dikkate değer bir birliktelik oluşmuş.
Eyvallah...
Teşekkürler üstadım.Fotoğraflar muhteşem olunca haliyle video da güzel oluyor.Çok saolasın.Bu arada bugün Pentax Uyumlu Tamron 17-50 lensin Amerika'dan gelmiş.Muhtemelen Sabah saat:11:00 civarı Isparta'ya gelir.Kargodan alınca sana haber veriririm.Makina geldi mi servisten? Son olarak sen de harika düzenlemeler yapmışssın.Eline koluna sağlık.Saygılar...
Evet makinanın yenisi geldi Amerika'dan. Ve bununla alkalin pil ile hepsi flaşlı 63 fotoğraf çekebildim. Önceki makina ile flaşsız 30-40 falan çekiyordum herhalde.
Ve bu makina için japonya'dan sanyo eneloop pil sipariş ettik 110 Tl.ye (Adr vasıtasıyla) onlar da geldiğinde sanıyorum tek şarj ile 900 lü çekim rakamlarına çıkabilmeyi umuyorum.
Lens gelince aman onu hemen alalım hocam.
Onu bekliyorum zaten ne zamandır sabırsızlıkla.
Sen gelince haber verde bi deneyelim onu...
Saygılar...