Ynt: Afyon ; Sandıklı - Akdağ Off - Road Keşif Gezisi (12 Aralık 2009)
Ancak aşağıdaki gibi izleyebiliryorsunuz. Örnek olsun diye veriyorum. Bu video benim tarafımdan zaten kabul edilebilir düzeye kadar küçültülmüştür ve 26,9 Mb lık bir video haline getirilmiştir.. Ona rağmen 27 Mb lık video buraya koyunca işte aşağıda gördüğünüz hale geliyor. Büyütmeye falan kalkışmayın dağılıp gidiyor çünkü.
Arkadaşlar bu işleri düzeltirsek daha kaliteli video izlemek mümkün olacaktır. Çok özür dilerim yanlış anlaşılmasın. Bir site herkesi kucaklamalıdır diye düşünüyorum. Bunları geliştirmek gerekir. Eğer sitenin kendisinde belli düzeyde bir kaliteye sahip video paylaşımı sunulamıyorsa, o zaman üzerine tıklanıp izlenebilir link konulabilmesine izin verilmesi daha yerinde olur sanıyorum.
Video koyabildiğim sitelere bu videoları buralarda paylaşabilmek için üye oldum. Fakat sanki "hayır dur bakalım öyle başka linkten güzelini izleyemezsin; kötü de olsa ille benden izleyeceksin" denilmiş gibi hissettim.
Ben buraya yeni üye olmuş bir kullanıcıyım ve koskoca bilgisayarlarda, koskoca monitörlerde ufacık mobil düzeyde görüntüler izlemek istemiyorum doğal olarak. Yeni tanıştığımız hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız buradalar, onun için biz de burada olmak istiyoruz ama fakat kalitede ısrarlıyız biraz ve bunun anlayışla karşılanmasını istiyoruz. Lütfen başka bir çözüm yok ise, tıklanabilir link vermeye izin veriniz. Bunlar kolaylıkla düzeltilebilir şeyler kanaatindeyiz ve kalitesiz olanda ısrar anlaşılır bir şey olamaz diye düşünüyoruz.
Kimse "biz memnunuz bize yetiyor" dememeli. Biz de üyeyiz ve bize yetmiyor mesela çünkü.
İsteklerimiz göze batmasın rica ediyoruz, bu istekler bu siteyi ancak daha kaliteli ve güzel bir yer yapacaktır yapacaksa... Kötü olan örnek değildir, kötü olan emsal teşkil etmez bunu unutmayalım.
Video bu... Büyütmeyiniz zira 1,7 Mb bir şey olduğundan dağılıyor. Örneklemek için koyuyor ve konuyu takdirlerinize sunuyorum.
http://www.vimeo.com/8191127
Kaliteli izlemek için link aşağıda...
Kod:
http://www.vimeo.com/8191127