Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Afyon ; Sandıklı - Akdağ Off - Road Keşif Gezisi (12 Aralık 2009)
Ynt: Afyon ; Sandıklı - Akdağ Off - Road Keşif Gezisi (12 Aralık 2009)
off süper gezi olmuş vaalla, sizlerle orda olmayı çok istiyordum gerçekten ama mevsim hastalıkları nedeniyle olmadı işallah birdahaki sefere görüşürüz.4x4 lerin şehir görüntüleri zaten güzel ama arazide de bunları sadece modifiyeli araçlar yapabiliyor zannediyordum. Performanslarınızı çok beğendim pilotları cesaretleri ve ustalıklarından dolayı kutluyorum.
Ve tabiiki de süper fotoğraflarıyla tam da off road ruhunu ( O AN) fotoğraflarıyla tam olarak hissettiren salim hocaya teşekkür ederim. Süper makinalar bir araya geldiği zaman böyle süper işler çıkıyor. Ustalığınızı bir kez daha kıskandığımı itiraf etmeliyim.
çok teşekkür ederim youngman kardeşim. ben daha çok kurgu yapmakla uğraştım. jeyon deklanşöre bastı. onun makinada pil sorunu oluştu malum. bunu kaçırdın ama bundan sonra senide görmek istiyoruz. selamlarımla..