Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü (25-26 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XtrmPrgrmmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,623

XtrmPrgrmmr

Yürür de yürürüm...
Yer
İzmir
Web
xtrmprgrmmr.blogspot.com
Uzun zaman sonra merhaba,

Yoğun iş dönemlerine, bir de son dönemde Orientiring başlığına yoğun çalışmam eklenince uzun zaman yürüyüş başlığını öksüz bıraktım. Duyurusunu etkinlikler bölümünde görmüşsünüzdür, geçtiğimiz hafta Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü yapıldı. Ben de fırsat budur diyip katıldım, çok zorlu ve karmaşık bir yürüyüş oldu benim için de.

Detaylarını 1-2 güne kadar anlatmaya çalışacağım, en azından şimdilik çektiğim birkaç fotoğrafı koyayım istedim...
Umarım beğenirsiniz...

Not: Yine görece değerli fotoğraflarımı Gezenbilir galeriye de koyuyorum. Onları birazdan yükleyeceğim.

Afyon - Meydan
100_9308.jpg

Afyon - Mevlevihane
100_9314.jpg

Mevlevihane - sokak arası
100_9320.jpg

Afyon evi
100_9323.jpg

Etiketler
Ynt: Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü (25-26 Ağustos 2009)

Yürüyüşün başladığı Şuhut mevkii
100_9333.jpg

TSK bizleri döneme ait askeri kıyafetler ve müzikler ile uğurluyor...
100_9334.jpg

Yürüyüşçüler
100_9336.jpg

Yol üzerinde mağarada yaşayan Afyon'lunun evi (O akşam yoktu???)
100_9339.jpg

Kocatepe'den Afyon sabahı
100_9350.jpg

Tören biterken
100_9351.jpg

Ynt: Afyon Kocatepe Zafer Yürüyüşü (25-26 Ağustos 2009)

Umarım doğru seçmişimdir...

Afyon Merkez
100_9310.JPG

Afyon Mevlevihane
100_9317.JPG

Afyon Zafer Müzesi
100_9325.JPG

En yakın zamanda yürüyüş ile ilgili gevezeliğimi de yapmak üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR