KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )
Arkadaşlar işyerindeki izin durumumdan dolayı malesef gelemiyorum . Yarınki izinimi iptal ettiler. Yetişmesi gereken işler var. Sizlere iyi eğlenceler.
Kuheylan bakımdaydı, motoru indi ,şanzıman yağı sızdırması vardı yapıldı. Baskı balata yenilendi. Simdi gayet iyi durumda ,yerinde duramıyor. Bu gün için yapıldı bütün bakımlar. Ancak ben 8 ay aradan sonra tekrar bir iş anlaşması yaptım. Kısmetse p.tesi başlıyacağım. Bugun aksam üzeri bir toplantım olacak ve bu yüzden üzülerek katılamıyorum. Aklım sizlerle... Üzgünüm
Sevgi ve saygılar,
Ömer
Hayırlı olsun Ömer, bizler de senin adına sevindik. İş konusu önemli.
Ama çok yoğun da bir iş olmasın gezmeye de vakit kalsın.
Biz de halen çıkamadık. işlerimizi bir türlü toparlayamadık. Herhalde akşama Poyrazlar'da oluruz. Çıkamadığım ve bu pırıl pırıl havayı harcadığım için deli oluyorum.
Gittik döndük...
Öncelikle bu hamleyi ısrarla gündemde tutup gerçekleşmesini sağlayan Cem'e (elbette eşi ve harika kızları Yağmurla birlikte) çok teşekkürler...
Kalabalıktık...
Çok güzeldi...
Hava cidden enfesti...
Bu noktada, deneyimli büyüklerimizden; bıkıp tükenmez sorularıma sabırla cevaplar veren Mehmet abi, keyifli sohbetleriyle Haldun abi ve Boludan Kenan abi başta olmak üzere etkinliğe katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler...
En yakın zamanda yeni bir buluşma beklentisindeyiz...
Not: Karavanla gelmek yerine binek arabayla katılan arkadaşlarda oldu... Onlar kendilerini bilir... ;D Şaka bir yana Tamer, eşi ve harika kızları Tamayla kısa sürede olsa birarada olmaktan çok keyif aldık...
Tamay'ın 27 ay önceki ilk kamp fotosu...
Ve cumartesi günü Poyrazlar kampında 2 yaşını geçmiş halde...
Ön ayak olan Cem'e, katılımcılara, yeni dostlukların başlangıcını yaptıkları için gönülden teşekkürler. İyiye, doğruya, güzele hasret kaldı yurdum insanı....
Oğuz
Şunu kesin söyleyebilirim bir kampta yaşanması gereken her şey yaşandı.Dönüşe geçmeden önce yaptığımız güzel sohbette söylediğim gibi artık bir yere gitmek için bu kadar emek sarf etmeye gerek kalmayacak,yağmur yağacak mı,şimşek ,çakacak mı ,arap kızı bize laf atacak mı demeden gidebilecek bir grubun ayak sesleri gelmeye başladı.Deneyimli büyüklerimizin kampımıza gelmeleri ,bizi çok sevindirdi,arkadaşlar iyi fotoğrafları koyulunca herkes ortamı daha iyi anlayacak.ben telefonumdan çektiğim doğa fotograflarından birkaçını koyuyorum.