Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orsaalabanda

Zirve
Gezenbilir Karavan grubu olarak düzenlediğimiz 17-18 Ekim Adapazarı-Poyrazlar gölü kamplı gezimize kampçı, karavancı, doğasever tüm dostlarımızı bekliyoruz. Çadırını, karavanını kap, gel.

Nokta mevki tayini katılımcıların fikirleri doğrultusunda tesbit edilecektir.
Henüz kesin olmamakla birlikte herhangi bir tesis sınırlarında konaklayıp karavanlar için elektrik alabilme, restaurant ve wc imkanları araştırılacaktır.

Kendisi için koşulların uygun olmsaı durumunda UKKF Bşk. Sayın Hayati Kaplan da gezimize onur konuğu olarak katılacaktır.

Katılımcı listesi:

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4 kamper

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL-----------------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik----------------------------------------Çadır

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI---------------Connect mikro-kamper

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU----------------------------------------------------------------------------------H100 mini-kamper

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)--------------------------------------VW T4 kamper

8. insel / İnsel İnal (İstanbul)------------------------------------------------------------------------------------------MB100 alkovan

9. taiga / +2 (Bursa)-----------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

10. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)----------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

11. bartek / (İstanbul)---------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

12. buralpdi / Levent (İSTANBUL)------------------------------------------------------------------------------------ Ducato kamper

Etiketler
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Aşkolsun Cem :(
insan yedeğe yazar bari bizi :smiley:

Cem daha karavanı yapamadık direk kamper diye yazmışsın, bari kamper adayı diye düzelt boş araba ile geleceğiz ;D

osak' Alıntı:
Aşkolsun Cem :(
insan yedeğe yazar bari bizi :smiley:
Yaz işte abi kendini çok mu zor :D
Zorlamış olmak istemediğimden..
İşi buraya getirene kadar kaç sayfa dil dökmek zorunda kaldım zaten. Gırtlağına basarak listeye aldıklarım yok mu sanıyorsun :D

buralpdi' Alıntı:
Cem daha karavanı yapamadık direk kamper diye yazmışsın, bari kamper adayı diye düzelt boş araba ile geleceğiz ;D
Çaktırmasana işte Allah Allaaaah! Ne karıştırıyorsun şimdi ortalığı? Kimin aracı tam? İki mat, iki uyku tulumu attınmı arkaya al sana kamper. :D

ist.Anadolu-Poyrazlar yaklaşık 161 km

poyrazlar copy.jpg

buralpdi' Alıntı:
seninki yine camper adayı ben iki yıldır küçük tüp ve çekyattla idare ediyorum
ben camperımsı diyorum

Karavan vakitsizlikten binilmeye binilmeye akuleri sifirlamis. (bir iki sey acik kalmis o ayri) Bugun ayaga kaldirmaya cabalayacagim. Ayrica gelecek hafta icin tum sartlari zorluyorum. Basaracagimi saniyorum.

İnsel hocam,
Gezimizi AVD forumda duyurabilir misiniz rica etsem? Benim de üyeliğim var orada ama henüz hiç mesaj yazmadım. İlk mesajımda başka bir forumun linkini vermem hoş karşılanmayabilir.
18 Ekim pazar günü onların da Kuzuyayla günübirlik gezisi var biliyorum. Aynı tarihte İstanbul'da Avrasya maratonu da var. Pazar günü İstanbul'dan çıkış çilesine alternatif olarak cumartesi bize katılmaları, pazar günü oradan Kuzuyayla'ya geçmeleri düşünülebilir.
Busçu arkadaşların gezimizi renklendirmeleri hoş olurdu.

Arkadaşlar ben bu sabah gittim oradaki arkadaşla görüştüm karavan yeri için 3 tane alternatif var,elektirkte var ve bu yerlere yakın tuvalette var yani burası küçük bir kamping gibi olabiliyor hatta bugün gittiğimde istanbul riders motor kulübü ile marmara tatlı su tanışma grupları vardı motorcu grubundan birisi benim arkadaşım çıktı oda bizim gibi onlarda kamplı yemekli gelmişler,bira filan isterseniz stok tutmadığımız için önceden haber verin diyorlar yani içmek istenirse malzeme sorunu yok.Fiyatı daha önceki arkadaşlar da olduğu gibi 10 tl olarak kabul ettiler.Bu yerlerden daha önce arkadaşların kaldığı yer ve bizim arkadaşların konakladığı yer var arkadaşların konakladığı yer gölü görmüyor ama geniş ve gölün sonuna doğru,valeybol shasıda var ama manzara derseniz ortadaki yer daha uygun.benim düşüncem oraya vardığımız zaman karar vermemiz daha mantıklı.
[attachment=1]

poyrazlar 1.jpg

[attachment=1]

buda ön manzarası

poyrazlar 2.jpg

orsaalabanda' Alıntı:
İnsel hocam,
Gezimizi AVD forumda duyurabilir misiniz rica etsem? Benim de üyeliğim var orada ama henüz hiç mesaj yazmadım. İlk mesajımda başka bir forumun linkini vermem hoş karşılanmayabilir.
18 Ekim pazar günü onların da Kuzuyayla günübirlik gezisi var biliyorum. Aynı tarihte İstanbul'da Avrasya maratonu da var. Pazar günü İstanbul'dan çıkış çilesine alternatif olarak cumartesi bize katılmaları, pazar günü oradan Kuzuyayla'ya geçmeleri düşünülebilir.
Busçu arkadaşların gezimizi renklendirmeleri hoş olurdu.
Sevgili Cem sen duyur. Gezenbilirin daveti olacak. Cok da şık olur. Benim yazmam duyurudan oteye gitmeyecek. Tabii eger duyur dersen yinede duyurum.

Bence konu önemli bir noktaya geldi. Tamam vosvos grubunun ayrı bir ruhu var, ama amaç doğada olmak olunca neden bir birliktelik olmasın ? Grubu büyütmek adına da iyi bir fırsat olarak
görüyorum. Haydi Cem, haydi İnsel birlikte anons edin bence. Sinerjiye ihtiyacımız var.
Oğuz

Oğuz bey çok haklı...
Hem benim gibi T3-T4 düşünen arkadaşlara da güzel bir tanışma fırsatı olur... ;)

AVD foruma şimdiye kadar hiç yazı yazmamıştım. İlk mesajımı tanışma bölümüne yazdım ama henüz diğer bölümlerde yazma yetkim yok. Tanışma bölümündeki mesajımda davetimi yaptım ama diğer bölümlerde duyurusunu yapmak kıdemli üyelerin ellerinden öper :smiley:

Bülent gidip ayrıntılı olarak incelemen çok faydalı oldu. Fotoğraflardaki yer güzel görünüyor. Senin içine sinen yer neresi ise şimdiden belirleyelim. Katılımcı lisstesinin genişlemesi durumunda işletmecilerle önceden görüşme yapmak gerekebilir. Gelecek olan araçların sayısı, büyüklüğü ve ihtiyaçları gözönünde bulundurularak tercih yapılmalı diye düşünüyorum.
Önceden belirlemekte şu açılardan fayda var:
Kalabalık konvoy olarak şuraya mı buraya mı diyerek fazlaca dolaşmayız. Her kafadan ayrı ses çıkmaz. Vakit kaybetmeyiz. İhtiyaçlarımızı önceden belirleyip işletmecileri uyarabiliriz. Farklı bir grubun buluşması ve yer bulunamaması gibi sürprizlerle karşılaşmayız. Cuma gecesinden gelmek isteyenler olursa gece fazlaca dolaşmadan nokta atışı yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri