Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,562

Etiketler

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Gelemeyenler için birdaha birdaha

IMG_1388.jpg

IMG_1415.jpg

IMG_1418.jpg

IMG_1427.jpg

IMG_1457.jpg

Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Klübü Başkanı ve Yönetim kurulu Üyeleri olarak Pamukova Ercova yaylasında düzenlemiş olduğumuz Off-Road Şenliklerine Katılan Tüm Arkadaşlarımıza Teşekkür ederiz.Katılılımları ile Bizleri onurlandırdılar Etkinlik sonrası yapılan yorumlar bizleri gururlandırdı.Oyunda Ödül alan Yrışmacılarımızı Kutluyoruz. Emeği geçen tüm Arkadaşlarıma Teşekkür ederiz...

Ne diyeyim böyle mükemmel bir organizasyona ancak selam durulur...... ;D ;D ;D

yaklaşık 2.5 - 3 ay sonra mengende andoff bir etkinlik yapacak orada buluşuruz inşallah bol çamur bol eğlence vr gelebilen herkes gelir inşallah

Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul'da yaşayan bir Sakarya'lı olarak yapılan bu etkinlik için emeği geçen herkeze çok teşekür ederim.
Ben bir doğa hayranı, fotoğraf çekmeyi seven bir motorsiklet kullanıcısıyım. Bu gibi etkinliklere katılmaya özen gösteririm.
İs Off un Ercova'da düzenlediği etkinliği iki yıl grubumla kadıldık. Ve ercovaya hayran kaldık.
Bu yıl İsof ile Tekirdağ'a gittik ve yapılan organizasyondan memnun kalmadık ve birdaha Tekirdağa gitmemeye karar verdik.
Hiç bir etkinlik olmasa 2010 Ekim ayında Ercova'ya gitmeyi kararlaştırmıştık.
Aynı tarihte Ercova'da sizin etkinlik yaptığınızı görünce çok memnun oldum doğrusu.
Seneye aranızda olmak ümidi ile, fotoğraf ve videoları paylaşan arkadaşlara teşekür ederim.
Selam ve sevgiler..

Abi mengende yapılacak organizasyonun kesin bi tarihi varmı.?

kardeşim ben yakın biliyordum ama bugün bir kaç kişi ile görüştüm heralde mayıs ayında olacak tm net değil net olunca açacam konuyu zaten takipde ediyorum organizasyonu

sefer67' Alıntı:
kardeşim ben yakın biliyordum ama bugün bir kaç kişi ile görüştüm heralde mayıs ayında olacak tm net değil net olunca açacam konuyu zaten takipde ediyorum organizasyonu
Tamam abi haberlerini bekliyoruz.sagolasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri