Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adanoff; İskenderun Madenli Gezisi (06 Mart 2011)
Adanaya ilk gelen araç bizdik.. Güzel değişik bir bulusma oldu.Gelen,eşlik eden,yardimci olan herkese teşekkür ederiz.Fotolari en yakin zamanda ekleyeceğim.
İyi akşamlar arkadaşlar gezinizin iyi ğeçtiğine çok sevindim. lütfen resimleri geçiktirmeyelim. gidemeyen arkadaşlarınızı düşünün. Yurt dışında bile sabırsızlıkla beklenler var.
evet gerçektende guzeldi tadı damagımızda kaldı . parkuru kısa kesmek zorunda kaldık vakıt darlıgından .bu arada ilk dere geçişinde kilitleri boşta unutup geçmeye çalışmam tam bir bombaydı hiç yakışmadı benim araca . neyse sonra duzelttikte dere boyu sadece ben gidebildim.herkesin eline ayagına saglık hatay gurubunada çok teşekkurler ilgi alaka misafirperverliklerinden dolayı kısaca guzel degişik adrenalini yuksek (kısada olsa) bir geziydi aslında ayçanında orda olmasını ısterdık hem foto hem gorsellık açısınndan . neyse perşembe HRT TV PERŞEMBE SAAT 8.00 DE yayınlanacak oradanda izlenebilir
OFF-ROAD Gezimize katılan Adana gurubundaki arkadaşlarımız geziyle ilgili duygu düşünce ve fotoğraflarınızı bekliyoruz. En kısa zamanda yeni etkinliklerde buluşmak dileğiyle.