ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Kar Faaliyeti-11.12.11

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,889
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Kar Faaliyeti-11.12.11

kerimakkis' Alıntı:
Ben arabayı çekmeye çalışmıyorum Senaycım strap sıkışmasın diye çekiştiriyorum ama en son baktım olmuyor kayayım dedim de board yokmuş :smiley:

biliyorum hayatım, ben ratingleri yükseltmek için yazdım onu :smiley:

Etiketler

senay07' Alıntı:
bu da videomuz, Kerim'in eliyle aracı çekmesi :smiley:

http://youtu.be/1sCH-Rb3B-o
Mükemmel çekimler,Ellerize sağlık. Kerim beni çok güldürdün ama sen Özgürü çekerken off-road mu yaptın rodeo mu tam anlayamadım :smiley: ;D :smiley:

karakartal01' Alıntı:
Mükemmel çekimler,Ellerize sağlık. Kerim beni çok güldürdün ama sen Özgürü çekerken off-road mu yaptın rodeo mu tam anlayamadım :smiley: ;D :smiley:

Sorma Bilal abi karda çok eğlendik canım :smiley: ;D

Kerim bey vallaha başınızda şapka elinizde halatla vahşi atları yakalamaya çalışan amerikan kovboylarında farkınız kalmamış.tebrikler. araçta amerikan olunca ;D

Estağfrullah canım bizden kovboy olmas anca sapkasını takarız :smiley: siz daha onceki videolarımı izleseniz yıkılırsınız Hun-Demir iyi hatırlar :eek:

ellerınıze saglık cok guzel fotograflar ama vıdeoya bayıldım :D

kerimakkis' Alıntı:
Ben arabayı çekmeye çalışmıyorum Senaycım strap sıkışmasın diye çekiştiriyorum ama en son baktım olmuyor kayayım dedim de board yokmuş :smiley:

Ayaklarını öne doğru direseydin ne güzel board yaptırcaktım sana Kerim... :D

Cumartesi gecesi olan faaliyetteki tüm arkadaşlara uyumlu çalışmaları için teşekkürler, Pazar günkü kar faaliyetinde beni battığım yerden çıkaran Kerim'e (bağlantı noktanı sağlamlaştırdın mı?) çok teşekkürler...

Bol çamurlu eğlenceli ve güzel bi haftasonuydu, en kötüsü böyle olsun... ;)

kerimakkis' Alıntı:
Gece operasyonu konusunda çok konuşulacak konu var ama netice itibari ile uyumlu ekip çalışması için tum arkadaşlara teşekkur ederim. Birdaha aynı şekiilde tekrarlayan olursa çıkartmak değil izlemek için yürüyerek gelir sandalyemi açar oturur izlerim ona göre.. ;D ;D ;)
bencede hiccc ugrasmayin :smiley:)))

senay07' Alıntı:
DSC_0067.jpg

DSC_0077.jpg

sonra Kerim çıktı, Özgür battı :smiley:

DSC_0091.jpg

DSC_0104.jpg

nasıl bir kar vardı daha net görünüyor sanırım :smiley:

DSC_0109.jpg
yaaa ama hersey cok guzel ozelliklede kar kacirdigimiza uzuldum ama:((

kerimakkis' Alıntı:
Estağfrullah canım bizden kovboy olmas anca sapkasını takarız :smiley: siz daha onceki videolarımı izleseniz yıkılırsınız Hun-Demir iyi hatırlar :eek:
hatırlamazmıyım vadide kızılderili görmüş kovboy gibi kaçıyordun :smiley:)

MUSTANG' Alıntı:
hatırlamazmıyım vadide kızılderili görmüş kovboy gibi kaçıyordun :smiley:)

Walla biraz oyle olmuştu :smiley:

Soner bey fena kar vardı oyle 25-30cm falan değil yer yer 80 cm e rahat ulaşıyordu sezonu açtık bakalım sonrakilere katılırsınız...

kerimakkis' Alıntı:
Walla biraz oyle olmuştu :smiley:

Soner bey fena kar vardı oyle 25-30cm falan değil yer yer 80 cm e rahat ulaşıyordu sezonu açtık bakalım sonrakilere katılırsınız...
ama onu soner yazmamisti

Sonercim üstteki ömerin yazısına istinaden, alttakide senin " Herşey çok güzel kaçırdığımıza üzüldüm..." yazına istinaden yazılmıştı...

ve ikinci video ...

http://www.youtube.com/watch?v=awhHm_U6inw

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri