Quaxl' Alıntı:Vay be, gezi yapacak kadar kar oluşmuş mu? Desenize okulla uğraşıyoruz diye ne aktiviteler kaçırmışız
Fotoğraflar da çok güzel, belirtmeden geçemeyecem. Tekrarında ben de katılmak isterim.
foremost' Alıntı:elinize sağlık arkadaşlar güzel bir gezi olmuş yılın ilk karı ve keyfını güzel çıkartmıssınız fotoları ve videoları bekliyorum kolay gelsin![]()
Quaxl' Alıntı:Vay be, gezi yapacak kadar kar oluşmuş mu? Desenize okulla uğraşıyoruz diye ne aktiviteler kaçırmışız
Fotoğraflar da çok güzel, belirtmeden geçemeyecem. Tekrarında ben de katılmak isterim.
teşekkür ederiyorum zevkle katılırımsenay07' Alıntı:Öyle uzaktan beğenmekle olmaz, sizi de bekleriz faaliyetlerimize
senay07' Alıntı:Teşekkürler Halil Bey, bir dahakine bekleriz. Kulüp ve faaliyetlerle ilgili konularda Özgür Aksöz, Kerim Akkış ve Ömer Pekergin ile irtibata geçebilirsiniz.
kerimakkis' Alıntı:Halil bey aslında geçen hafta bayağı yağmış ancak son 4 gunde erimiş biz nerde olsak eğlenebildiğimiz için bu kadar karda yılın ilk karı olarak bize yetti bir dahakine tam karda faaliyet yaparken sizinle beraber oluruz inşallah![]()
Quaxl' Alıntı:Bir dahakine mutlaka katılmaya çalışacağım, takipteyim
Gelmeyi gerçekten çok isterim ama benim Freelander'ın kardaki performansını bilmediğim için biraz da korkmuyor değilim. Çünkü, yağmur, çamur ve kumda başarılı performans sergiledim ama kar henüz tecrübe edemediğim bir konu. Ama gelecek sefer, şartlar el verirse mutlaka orada olacağım![]()