ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Faaliyeti-27.11.11

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,305
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Faaliyeti-27.11.11

gün batımında kar inanılmaz bir manzaraya dönüştü..

DSC_0261.jpg

gerçekten harikaydı

Etiketler

minik Kayra'nın doğumgünü pastasını keserken Kayra çoktan karda oynamaktan yorgun düşmüş ve uyumuştu. haliyle mumları üflemek ve hediyeleri kabul etmek ablası Duru'ya düştü :smiley:)

DSC_0272.jpg

DSC_0279.jpg

DSC_0285.jpg

DSC_0294.jpg

güneş dağların arkasında kaybolur kaybolmaz hava o kadar soğudu ki toparlanıp dönüş yoluna koyulmamız çok hızlı oldu. dolayısıyla dönüşte foto da çekemedik.

çok güzel, karlı, eğlenceli bir faaliyetti. katılan herkesin eline emeğine sağlık.

bir kaç tane de tırmanış videomuz var. en kısa zamanda onları da yükleyeceğim.

elinize sağlık arkadaşlar güzel bir gezi olmuş yılın ilk karı ve keyfını güzel çıkartmıssınız fotoları ve videoları bekliyorum kolay gelsin :smiley:

Vay be, gezi yapacak kadar kar oluşmuş mu? Desenize okulla uğraşıyoruz diye ne aktiviteler kaçırmışız :smiley:

Fotoğraflar da çok güzel, belirtmeden geçemeyecem. Tekrarında ben de katılmak isterim.

Quaxl' Alıntı:
Vay be, gezi yapacak kadar kar oluşmuş mu? Desenize okulla uğraşıyoruz diye ne aktiviteler kaçırmışız :smiley:

Fotoğraflar da çok güzel, belirtmeden geçemeyecem. Tekrarında ben de katılmak isterim.

Teşekkürler Halil Bey, bir dahakine bekleriz. Kulüp ve faaliyetlerle ilgili konularda Özgür Aksöz, Kerim Akkış ve Ömer Pekergin ile irtibata geçebilirsiniz.

foremost' Alıntı:
elinize sağlık arkadaşlar güzel bir gezi olmuş yılın ilk karı ve keyfını güzel çıkartmıssınız fotoları ve videoları bekliyorum kolay gelsin :smiley:

Öyle uzaktan beğenmekle olmaz, sizi de bekleriz faaliyetlerimize

Quaxl' Alıntı:

Halil bey aslında geçen hafta bayağı yağmış ancak son 4 gunde erimiş biz nerde olsak eğlenebildiğimiz için bu kadar karda yılın ilk karı olarak bize yetti bir dahakine tam karda faaliyet yaparken sizinle beraber oluruz inşallah ;)

senay07' Alıntı:
Teşekkürler Halil Bey, bir dahakine bekleriz. Kulüp ve faaliyetlerle ilgili konularda Özgür Aksöz, Kerim Akkış ve Ömer Pekergin ile irtibata geçebilirsiniz.

Bir dahakine mutlaka katılmaya çalışacağım, takipteyim :smiley:

kerimakkis' Alıntı:
Halil bey aslında geçen hafta bayağı yağmış ancak son 4 gunde erimiş biz nerde olsak eğlenebildiğimiz için bu kadar karda yılın ilk karı olarak bize yetti bir dahakine tam karda faaliyet yaparken sizinle beraber oluruz inşallah ;)

Gelmeyi gerçekten çok isterim ama benim Freelander'ın kardaki performansını bilmediğim için biraz da korkmuyor değilim. Çünkü, yağmur, çamur ve kumda başarılı performans sergiledim ama kar henüz tecrübe edemediğim bir konu. Ama gelecek sefer, şartlar el verirse mutlaka orada olacağım :smiley:

Quaxl' Alıntı:
Bir dahakine mutlaka katılmaya çalışacağım, takipteyim :smiley:

Gelmeyi gerçekten çok isterim ama benim Freelander'ın kardaki performansını bilmediğim için biraz da korkmuyor değilim. Çünkü, yağmur, çamur ve kumda başarılı performans sergiledim ama kar henüz tecrübe edemediğim bir konu. Ama gelecek sefer, şartlar el verirse mutlaka orada olacağım :smiley:

Korkunun ecele faydası yok Biz kulüp çatısında yaptığımız faaliyetlerde kimseyi geride bırakmadık bırakmayızda siz atlayın freelander a gelin gerisi eğlenmece...:smiley:

off-road ın en zevklı yanıda camurda kalıp boğusmak deılmı korkmayın guzel olur :smiley:

Başkanım fotolar çok güzel eline sağlık... Off-road'un en sevdiğim yanı aracımın tükendiği yerde dostlarımın yardıma koşması, hiç erinmeden üşenmeden çamurda karda kumda nerde olursa olsun takım oyunu çıkarmamız ve kendimi çok şanslı hissediyorum böyle bir ekiple beraber olduğum için... Hepinize teşekkürler iyiki varsınız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR