ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Çatalan Keşif Faaliyeti-25.12.2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senay07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,797

senay07

Kamp I
Yer
Adana
Selam,

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü olarak bu haftaki etkinliğimiz keşif etkinliği idi. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte çok keyifli, çamurlu, vinçli gerçek anlamda bir off-road etkinliği gerçekleştirdik. Katılan ve emeği geçen herkesin eline sağlık. Hele yolun yarıldığı ve geçişin maceralı olduğu kısım var ki, herkesin uyumlu çalışması ve çabası ile ilerleyemedik geri dönelim sözü tarihe karışmış oldu :smiley: Herkese bu kadar keyifli bir gün geçirmemizi sağladıkları için tekrar teşekkür ederim.

İyi seyirler...

Etiketler
Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Çatalan Keşif Faaliyeti-25.12.2011

DSC_0162.jpg

DSC_0165.jpg

DSC_0166.jpg

DSC_0168.jpg

DSC_0169.jpg

bu gezide fotoğraf makinamın şarjı bittiği için çok foto çekemedim, bebişler de bundan nasibini aldı ve tek fotoyla sınırlı kaldı

DSC_0167.jpg

DSC_0173.jpg

DSC_0174.jpg

DSC_0177.jpg

ilk kısa ama bol çamurlu çıkış parkurunda aşağı inmeye maalesef fırsatım olmadı ve her aracı son düzlükte çekebildim. Öyle çamurdu ki ayağımı kaldırmakta güçlük çekiyordum :smiley:

DSC_0178.jpg

DSC_0178-2.jpg

DSC_0178-3.jpg

DSC_0178-5.jpg

DSC_0178-6.jpg

Harika gezi olmuş fotoğrafların devamı için takip

önemli olan ekibin tamamen uyum içinde olmasıydı. güzel bir keşif gezisiydi.katılan herkese ailem adına teşekkür ederim.

alihay' Alıntı:
Harika gezi olmuş fotoğrafların devamı için takip
teşekkürler, yüklemeye biraz ara vermek zorunda kaldım, birazdan devam edeceğim.

huseyinyilmaz' Alıntı:
önemli olan ekibin tamamen uyum içinde olmasıydı. güzel bir keşif gezisiydi.katılan herkese ailem adına teşekkür ederim.

kesinlikle katılıyorum Hüseyin, biz de size çok teşekkür ederiz.

Şenay hanım merhabalar gene güzel bi etkinlik ve güzel kareler. bol çamurlu bi gün olmuş görsellerin devamını bekliyoruz ellerinize sağlık.çamurda gezmek çok zekli ancak iş araç temizliğine gelince yıkamacıların aracı görünceki halleri :eek:.

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

devam...

iki saat debelendiğimiz bölüm :smiley:

DSC_0203.jpg

DSC_0204.jpg

DSC_0205.jpg

DSC_0206.jpg

DSC_0210-6.jpg

DSC_0210-7.jpg

reis33' Alıntı:
Şenay hanım merhabalar gene güzel bi etkinlik ve güzel kareler. bol çamurlu bi gün olmuş görsellerin devamını bekliyoruz ellerinize sağlık.çamurda gezmek çok zevkli ancak iş araç temizliğine gelince yıkamacıların aracı görünceki halleri :eek:.

Günaydın,

hiç sormayın, daha götürmedik yıkamacıya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR