ADANOFF 03-04-2011 Part time light offroad görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bguler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,360
Ynt: ADANOFF 03-04-2011 Part time light offroad görselleri

arkadaşlar elinize saglık tam benlık bi parkurmuş ama ne yazıkkı katılamadım cts akşam fekeden haber geldi sabah direk gitme zorunda kaldim akşam 4. 5 gibi donebildim yosa sizi asla yalnız bırakmam

Etiketler

m atilla kupeli' Alıntı:
arkadaşlar elinize saglık tam benlık bi parkurmuş ama ne yazıkkı katılamadım cts akşam fekeden haber geldi sabah direk gitme zorunda kaldim akşam 4. 5 gibi donebildim yosa sizi asla yalnız bırakmam

Eğer Sen Olsaydın Abi Kesin Sonuna Kadar Giderdik Çünkü ÇOk Ağır Çamur Vardı Vinç Veeee Bir HILUX Lazımdı Bize :smiley:

Beyler parkur güzel en kısa zamanda tekrarlayalım diyorum atilla bey sizde olsaydınız kalyonunun sonuna kadar giderdik:smiley:)

Üzgününüm abiler o parkuru tamamlayacak araç yok Pardon duzeltiyorum bu havada bu sartlarda tamamlanması bizim araçlarca zor bulursam parkurun ilerlerindeki geçişlerin fotolarını koyacağım belki kadir bahsetmiştir ileride ikitane geçiş varki diz ile bel arasında çamur derinliği var zaten bizim arkadaşlarda denemiş belirli bir yere kadar gidebilmişler...
Yaza tekara yaparız busefer bende pandayla gelirim ...hey gidi hey suziyle otoban gibi gidiyorduk bu parkurda...

Parkurdan çıktığımız bir an... ;D ::smiley:

19057_250804319026_638294026_4476374_1627271_n.jpg

buda o dereyatağında benim çamura battığım an.... ;D ;D

20157_267887884026_638294026_4598286_6492553_n.jpg

Bu arada buralar çamurlu dediğim yerler değil parkurun kısmen kuru yerleri ,diğerlerini henuz bulamadım yarısına kadar batmış motorları, dize kadar çamurda ayakkabısını kaybedenleri ... ;D ;D

bol çamurlu guzel bir gezı olmuş suzukıler limitleri sonuna kadar zorlamiş gayet guzel

dede senin vincine ve sarı cizmene ihtiyacımız vardı bu arada geçmiş olsun...

kerimakkis' Alıntı:
Üzgününüm abiler o parkuru tamamlayacak araç yok Pardon duzeltiyorum bu havada bu sartlarda tamamlanması bizim araçlarca zor bulursam parkurun ilerlerindeki geçişlerin fotolarını koyacağım belki kadir bahsetmiştir ileride ikitane geçiş varki diz ile bel arasında çamur derinliği var zaten bizim arkadaşlarda denemiş belirli bir yere kadar gidebilmişler...
Yaza tekara yaparız busefer bende pandayla gelirim ...hey gidi hey suziyle otoban gibi gidiyorduk bu parkurda...

evet Kerim ,ileride Hamdi abiyle yaptığımız kontrolde gördük o dehşet bataklığı.
Yalnız bişey dikkatimizi çekti.Yerde tek 1 motosiklet izi vardı ama karşı tarafta hiç iz yoktu.Enterasan olan ,hadi adam denedi ama geçemedi ama aynı izden dönmesi imkansız.
Battı heralde garibim :D
Bunu da şimdi salladım ama Hamdi abi de gördü tek izi

gezimiz çok güzeldi çok keyif aldım inanın
herkezin ayagına saglık

Arkadaslar bu dere yatagını gecmek farz oldu hiç caresi yok gececegiz :smiley:) kerim pandayla bekleriz senide bu arada yusuf arkadasımızın pilot lugunu cok begendim deneyimli bir kardesimiz limitimizi vincimiz yok diye inanın hiç zorlamadık :smiley:) dere geliyor dere:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri