Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amigo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,767
Ynt: Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)

herkese selam maşallah super olmuş be harıka fotolarda super elınıze saglık ayrıca ismet hocam gecmiş olsun :smiley: herkese teşekkur ederım fotolar ıcın

Etiketler

mahmut abide adnanı kaçıttıracak en sonunda afganıstandan adam kaçıp gelecek nerdeyse :D

selammmm herkeseeeee vallla en sonunda benı kacırttıracan amca oyle gozukuyorrrrr ya sen yada talıban kacıracak :smiley: ;) :D ;D

faaliyet aktivite ne dersen de iyi de be arkadaşlar etraftaki poşet ve yandaşları daha çok dikatimi çekti.Yahu biz ne zaman bu mezbelelik halinden kurtulacağız.hani bu bulunduğunuz yere özgü bir manzara deği.l nereye gidersem gideyim aynı manzara.BU POŞET OLAYINI BİR AN ÖNCE TERK ETMELİYİZ.Sakın yanlış anlaşılmasın.sanki siz oraları kirletmişsiniz gibi bir şey demiyorum.Yanlış anlamalara müsait biri sazanlık edip tat kacırmasın.Sene 1993 eylül sonu Antakya cevlikte manzara bundan daha beterdi.sahil olmuş pamuk tarlası.Bunu yerel yönetim ve halk ile paylaştığım da bunlar Suriyen geliyor dediler.Yani ithal etmişlerdi.başka ne ithalatı var onu da sormadım.bu laftan sonra zaten sorulmaz.neyse fazla uzattım hepinize selam ve iyi gezmeler .Bazen mıntıka temizliği gerekir galiba ama sineklerden ziyade bataklığı kurutmak gerek.

Süper bir gezi olmuş..batanlar...çıkanlar...çekenler. ;D Tebrikler arkadaşlar..

Feroza kullandım..Boyundan büyük işler yapar..yeterki iyi bir lastik olsun ..mesela 225*75*15 federal lastik iyi gider...

adnan sen en iyisi geri dön burda özgür olursun taliban kaçırırsa özğürlügünü kaybedersin bekliyorum h.demir

Paylaşım için teşekkürler...
Batma ihtimali olan yerde aracı boşaltmak bir çözüm olabilir, Suzuki'yi görünce üzüldüm doğrusu!
Poşet kirliliği hakikaten bir ızdırap. Geniş katılımlarla çevre temizliği yapılmasında fayda var. Bir de ; aşılı ve dikeçli bir fidan gördüm bir iki resimde, bunu gezenbilir olarak dikim zamanı fidan ekmek için bir örnek sayıyorum. Zaten yabanda geziyoruz, gittiğimiz her yere değişik bir kaç ağaç ekmemiz çok güzel olur kanatindeyim.
Saygılarımla...

Ali abi uyarılarınız için cok tsk ederiz. poset işi gercekten kronik bir sorun agac dikme işini hiç aklımıza gelmedi desem yalan olmaz bu konuları goz onunde alıyoruz saygılar..

hamdi bey jiplere işkence yapmışsınız.neyseki mahmut abi çaresine bakıyor yine .iyi tabir etkinlik olmuş.tekerlerinize sağlık.

nevzat bey ciplerimize yuzme ogrettik yuzen bilir oldular :smiley:)

güzel gezi olmuş arkadaşlar büyün ekibi tebrik ediyorum paylaşım için teşekkürler.

Dostlar 06. 02. 2011 gezisi duyurusu ektedir

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68581.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri