Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Duyurusu ( 4 - 5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amigo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,410
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amigo

Carpe Diem !
Yer
ADANA
Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Yoğun Uğraşlar Sonucu Ortak Bir Noktada Buluşmak Gerçekten Güzeldi..Hem Yakın Olması Hemde Mersin / Tisan - Boğsak Taraflarına Göre Deniz Su Sıcaklığının Yüksek Olması Nedeni İle Bu Hafta Yumurtalık - Zeytinbeli Sahilinde Bir Kamp Etkinliği Düzenlemeye Karar Verdik..Tabi Kamp Kısmına Katılmak İstemeyenler Olabilir Eğer Pazar Sabah Gelmek İsteyenler OLursa Arkadaşlarımız İçin de Güzel Bir Karşılama Töreni Hazırlayabiliriz Unutulmaması Gereken Araç-Gereçlerimizi Hatırlatmaktan Çok Sıkıldık Bunaldık Ama Hala Bunlara Uymayanlar Var LÜTFEN DİKKAT EDELİM Saymaya Başlıyorum ; Çeki Halatı , Mapa , Kürek Yanii Off-Road Araçlarına OLması Zorunlu Olan Minimum Ekipman..Vee Kamplı Gelicek Arkadaşlar Çadırlarımızı Unutmayalım , Mat , Şemsiye , Yeterli Miktarda Su ( Duşunuzu O Suyla Almanız Bile Gerekebilir..) Alışverişlerimizi 1 Gün Önceden Yapıp Gelirsek Yolda Zaman Kaybını Minimum Seviyeye İndirmiş Oluruz..Dalış Yampak İsteyen Arkadaşlar Ekipmanlarını Yanına Alırsa Güzel Keyifli Bir Kamp Yine Bizi Bekliyor Olacaktır..Herkese Şimdiden iyi Eğlenceler

Not: Cuma Akşamından Yola Cıkacak Olanlar Lütfen İsimlerini Yazarken Belirtsin;Saygılar..

Tarih :04 Haziran 2011
Buluşma Saati : 14:30
Buluşma Yeri : Galleria Otoparkı
Yaklaşık Mesafe : 70KM
Kesin Hareket Saati : 15:30 ( Kesinlikle Bekleme Yapılmayacaktır)

Etiketler
Ynt: Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Duyurusu ( 4 - 5 Haziran 2011)

1-)Mahmut DEMİR Mitsubıshı L200
2-)Selçuk RAHATLAR Nıssan Terrano+1-2 olabilir
3-)Kemalhan ORAY Suzuki Jimny
4-)A.Kerim AKKIŞ Jeep ZJ (+5)
5-)Özgür AKSÖZ Ford Ranger
6-)Tümay KORKUT Jeep ZJ (+4)
7-)Hakan ÖZGİRAY Chevrolet tahoe+3
8)Halıl koyuncu suziki vitara
9)Bulent guler suziki vitara
10)AriF s.oglu Suziki HDİ+3
11)Hamdi izal Suziki HDİ +3

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yumurtalık - Zeytinbeli Kamp Etkinliği Duyurusu ( 4 - 5 Haziran 2011)

takip

Abi Açtım Ben Zaten Bunu...Gezenbilirde 2. Link Oldu...

kemalhan mahmut usta acılmadı diye actık geregini yap 2 tane olmasın ozur :smiley:)

amigo' Alıntı:
kemalhan mahmut usta acılmadı diye actık geregini yap 2 tane olmasın ozur :smiley:)

Moderatör Arkadaşlar İlgilenirse Seviniriz :D

kemalhanoray' Alıntı:
Moderatör Arkadaşlar İlgilenirse Seviniriz :D

Bakalım 2. si nerede :smiley:

bunu sabitleyip takvime ekliyorum. Diğerini bulunca birleştiriim :smiley:

Tekrar ben.

Diğer onuyu buldum ama silmek zorunda kaldım. 2 konuyu birleştirmek pek zor olmasa da katılımcı listeleriniz karman çorman olacaktı.
Bu sebeble birleştirmek yerine sildim.

Kusura bakmayın.
Ayrıca zaten hatalı bir başlıkta açılmış.

Duyuru içeren konular Etkinlikler sayfasında, etkinlik sonu görseller ve anekdotlar ise Off Road Gezilerimiz başlığı altında yeni konu açılarak yayına sokuluyordu.

Gezenbilir Standart işleyişi bu şekilde.
Lakin Off Road etkinlikler sayfasında ki açılan konular karman çorman olmuş.
:(

Murat bey tsk ederiz iyi calısmalar:smiley:)

Rica.

İyi kamplar.

1-)Mahmut DEMİR Mitsubıshı L200
2-)Selçuk RAHATLAR Nıssan Terrano+1-2 olabilir
3-)Kemalhan ORAY Suzuki Jimny
4-)A.Kerim AKKIŞ Jeep ZJ (+5)
5-)Özgür AKSÖZ Ford Ranger
6-)Tümay KORKUT Jeep ZJ (+4)
7-)Hakan ÖZGİRAY Chevrolet tahoe+3
8)Halıl koyuncu suziki vitara
9)Bulent guler suziki vitara
10)AriF s.oglu Suziki HDİ+3
11)Hamdi izal Suziki HDİ +3
12)Atilla küpeli toyota hilux td +6

tam kadro bizde varız .etkinligi kaçıranlar çok üzülecek ;)

m atilla kupeli' Alıntı:
tam kadro bizde varız .etkinligi kaçıranlar çok üzülecek ;)
Mesela ben ;D
Buğday hasadı başladı alım yapıyoruz kendi buğdayımızda biçiliyor yani sağlam mazeretlerim var herkese iyi eğlenceler

Bu etkinliğimize ait görsellere ve anekdotlara aşağıda ki link vasıtası ile ulaşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75867.new#new

İyi Seyirler.

Başka bir etkinliğimizde görüşmek üzere.

Adana Off road gurubuna üyelik başvurusu yaptım ama mail adresime üyelik başvurumla ilgili herhangi bir şey gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,012
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR