Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan laurus nobilis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,171
Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)

son fotolar

kapızbaşı 168.jpg

Etiketler

Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)

ta5che' Alıntı:
atilla bey gittiginiz yerlerde balık tuttunuzmu alabalık oldugunu söylemişlerdi bana mersin bölgesi saim yel
saim bey valla balık tutmaya vaktimiz olmadı yoksa vardı tutulacak yer hiç boşa vakit geçirmedik hacer ormanları kapızbaşı acıman ancak yetiştirdik

Atilla bey Mahmut usta resimler için çok teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık

Yine neler kaçırmışım :-[ resimler için teşekkürler

gozukara' Alıntı:
Yine neler kaçırmışım :-[ resimler için teşekkürler
gökhan sen zaten iyice boşverdin illaki karmı olması lazım .gerçi burdada vardı kar sana ceza keseceğiz ha

Yemede yanında yat tarzı bir faaliyet olmuş tüm katılımcıları kutluyorum...

m atilla kupeli' Alıntı:
gökhan sen zaten iyice boşverdin illaki karmı olması lazım .gerçi burdada vardı kar sana ceza keseceğiz ha
Abi hep bi bahane oluyor bu haftasonu kayınço askerden geldi onun için gelemedim

Gökhan bahaneleri rafa kaldır yeter dinlendigin bundan sonra bekliyoruz araç sayısı azaldıkça ben hasta oluyorum. İbrahim nerdesin Harun nerdesin birdenbire yok oldunuz BAYRAMDAN SONRA ÇİNİLİ GÖL YAPIN LÜTFEN ATİLLA BEY BENİM KÜÇÜK OĞLUM CİMİ DENİZİ BIRAKTA GEL HABERLERNİZİ BEKLİYORUM

hacer1959' Alıntı:
Gökhan bahaneleri rafa kaldır yeter dinlendigin bundan sonra bekliyoruz araç sayısı azaldıkça ben hasta oluyorum. İbrahim nerdesin Harun nerdesin birdenbire yok oldunuz BAYRAMDAN SONRA ÇİNİLİ GÖL YAPIN LÜTFEN ATİLLA BEY BENİM KÜÇÜK OĞLUM CİMİ DENİZİ BIRAKTA GEL HABERLERNİZİ BEKLİYORUM
Hacer abla askerden gelen hanımın abisi olunca mecburen karşılamak zorunda kaldım aksi tadirde ortalık karışabilirdi bundan sonraki hayatımı ev dışında kamp yaparak geçirmek zorunda kalabilirdim :smiley:

arkadaşlar elinize sağlık gezi güzel olmuş site kapandıktan sonra iletişimde zorlanmaya başladım facebook denen meretide tam kullanamıyorum bu konu başlığınıda tesadüfen gezinti şeklinde buldum adana bir çok arazı aracı mevcut her geçen günde çoğalıyor bir bizimki kadar daha araç ve insan mevcut ancak site problemi nedeni ile onlara davet edemiyorum yada tanışma sürecine giremiyorum kendimizi daha iyi lanse etmeliyiz diye düşünüyorum ayrıca hacer teyzem ellerinden öperim başımın tacısın son gezimden buyana yanı mut şellalesi beni bayağı yordu uzun yola tövbe ettirdi diyebiliriz bir kaçta mekanik problem tuz biber oldu malum sıcak daha serin gezilerde buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım :smiley:

resimlerinizden gitmiş gibi oldum diyemiçem cünkü böyle yerlere kesin gidilmeli ellerinize saglık cok güzel kareler cekmişsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri