m atilla kupeli
Zirve
Ynt: Adana Off Road Grubu; Yahyalı - Kapuzbaşı Şelaleleri Kamp Görselleri (23 - 24 Temmuz 2011)
son fotolar
son fotolar
saim bey valla balık tutmaya vaktimiz olmadı yoksa vardı tutulacak yer hiç boşa vakit geçirmedik hacer ormanları kapızbaşı acıman ancak yetiştirdikta5che' Alıntı:atilla bey gittiginiz yerlerde balık tuttunuzmu alabalık oldugunu söylemişlerdi bana mersin bölgesi saim yel
gökhan sen zaten iyice boşverdin illaki karmı olması lazım .gerçi burdada vardı kar sana ceza keseceğiz hagozukara' Alıntı:Yine neler kaçırmışım :-[ resimler için teşekkürler
Abi hep bi bahane oluyor bu haftasonu kayınço askerden geldi onun için gelemedimm atilla kupeli' Alıntı:gökhan sen zaten iyice boşverdin illaki karmı olması lazım .gerçi burdada vardı kar sana ceza keseceğiz ha
başka bahane istemiyoruzgozukara' Alıntı:Abi hep bi bahane oluyor bu haftasonu kayınço askerden geldi onun için gelemedim
Hacer abla askerden gelen hanımın abisi olunca mecburen karşılamak zorunda kaldım aksi tadirde ortalık karışabilirdi bundan sonraki hayatımı ev dışında kamp yaparak geçirmek zorunda kalabilirdimhacer1959' Alıntı:Gökhan bahaneleri rafa kaldır yeter dinlendigin bundan sonra bekliyoruz araç sayısı azaldıkça ben hasta oluyorum. İbrahim nerdesin Harun nerdesin birdenbire yok oldunuz BAYRAMDAN SONRA ÇİNİLİ GÖL YAPIN LÜTFEN ATİLLA BEY BENİM KÜÇÜK OĞLUM CİMİ DENİZİ BIRAKTA GEL HABERLERNİZİ BEKLİYORUM