kemalhanoray' Alıntı:KesinlikleeeÖmer Abi Şu Profil Resminide Bi Değiştir Artık Yandan Güzel Bir Resim Çektim Sanaa
Onu Koy Bence V8 Olmalı Artık
![]()
Tam bende bunu yazacaktım. Ömer değiş artık profil resmini hazır yıkatmışken bugün çek bi resimini canavarınkemalhanoray' Alıntı:KesinlikleeeÖmer Abi Şu Profil Resminide Bi Değiştir Artık Yandan Güzel Bir Resim Çektim Sanaa
Onu Koy Bence V8 Olmalı Artık
![]()
foremost' Alıntı:özgür ne yaptın öğle kardeş o çamura sokulurmu hiç çamur değil resmen balçıkmış yahuuu ;D
amigo' Alıntı:Selam beyler benim içinde güzel bir gün oldu) ama nedense hiç benim suzimin fotografını cekmemişsiniz bir dahaki seferde bunu suzim dikkate alacaktır sizi amerikancılar aranıza bir tane japona yer acmıyorsunuz ..See you on the field, guys
))
iyi akşamlar Hamdi bey Amerikancı arkadaşlar haklı niye Japona yer versinlerki,bir kısa fıkra anlatayım ayrık otu kökünden sökülmüş benzi sararmış kurumaya yakın diğer civardaki otlar sormuşlar senin neyin var kardeş betin benzin sarı pek halsizsin ne oldu sana diye,ayrık otu ne yapayım yerim yok bana aranızda küçücük yer verseniz kurtulurum demiş hemen diğer otlar gel şöyle yanımızda sanada yer var diye ayrık otunu aralarına almışlar ayrık otu bir kök salmaya başlamış aralarında kendisine yer verenleride kaybetmiş,kurutmuş şimdi Suzikiyi arkadaşlar aralarına alsalar başlarına ne gelir bilinmez aferin onlara tedbirli davranmışlar ellerinize sağlık ama resim niye az? selamlaramigo' Alıntı:Selam beyler benim içinde güzel bir gün oldu) ama nedense hiç benim suzimin fotografını cekmemişsiniz bir dahaki seferde bunu suzim dikkate alacaktır sizi amerikancılar aranıza bir tane japona yer acmıyorsunuz ..See you on the field, guys
))