Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahmutdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,203
Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011)

d

DSC00533.JPG

DSC00534.JPG

DSC00535.JPG

DSC00540.JPG

DSC00541.JPG

Etiketler

Ynt: Adana Off Road Grubu; Çinili Çıkmazı Etkinliği Görselleri (30 - 31 Temmuz 2011)

Ohh vallaha güzel bizim ejderler yemiş içmiş yatmıslar :smiley:)

ejderler aut diyorum abilerim:smiley:))

offff diyorum sadece bu hafta sonu iişlerim wardı size katılamadım:( süper organizasyon herzamankigi katılan bütün arkdaslarımızın emeğine saglık...

Mahmut abi resimler çok güzel eline sağlık güzel bir gezi olmuş

fotoğraflar için teşekkürler...çok güzel kareler...

çok güzel kareler elıne saglık mahmut usta .

mahmut abi çok güzel bir gezi olmuş tebrikler :smiley:

super organizasyon olmus mahmut abi !o dediginiz zorlu parkur kismet olmams ama zorla guzellik olmaz. kismet boyle bir gezi yapmakmis.
resimler super, araclar harika, arkadaslik muhabetiniz masallah cok guzel. tam takir hazirlikli gitdiniz bes belli.

until the next time...

hayirli ramazanlar !!

selamlar huseyin

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş. Hatay olarak organize olup gelemedik bir türlü yanınıza.

Eline sağlık mahmut usta yine güzel bir yer yine renkli ve muhteşem resimler. Gurubunda uyum içinde hep birlikte bir etginlik yapmışsınz. Yİne henrzanki gibi yiyenbilir kısmı güzeeldi teşekkürler

Güzel bir gezi olmuş.Mahmut demir beyin yüklediği fotoların birinde eğer objektifte veya lenste toz ve lekeden değilse çıkan fotonun birinde UFO ya benzer bir nesne yakalamışsınız aynı fotoyu indirip işaretleyerek yeniden yüklüyorum.Foto orjinal boyutundan küçük olduğundan büyütme anında bozulmadan kaynaklanan kalite düşmesinden üst kısımdaki nesne yi tam olarak netleyemedim.

orjinal boyutundaki fotoyu

http://www.siriusufo.org/tr/iletisim.asp

Adresine yollarsanız tam olarak ne olduğu hakkında bilginiz olabilir.

çinili cıkmazı 290 ufo.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri