Adana Çevresinde Parkur Keşfi Gezimiz ( 23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,653
Ynt: Adana Çevresinde Parkur Keşfi Gezimiz ( 23 Ocak 2011)

bu hafta nereye gidiyorsunuz ayarlama yaptınızmı hamdi selçuk yüce onur fatih atilla bey ve bütün üyeller önerilerinizi bekliyorum mahmut usta ayarlamayı sizlere bırakıyor numan bu hafta arifide götür. mahmut ustayı yazabilirsiniz biraz acele edin.

Etiketler

Ya Aslında Bu Hafta da Ufak Çaplı Bir Gezi Yapsak Fena Olmaz Hani Karboğazı falan en azından gelecek hafta için bi altyapı oluşturmuş oluruz ama mahmut usta ne der bu işe bilmiyorum.Annem ve babam da gelmek istiyor ben her şartta karboğazı yada çamlıyaylaya çıkmayı düşünüyorum bu hafta eger katılım olursa ve güzel mangal yerleri bilen arkadaşlar varsa beraber gitmeyi çok isterim.bizim ailecek katılacağımız ilk gezi olacak hem :smiley:

arkadaslar yine cok güzel bir gezi oldu herkesin ellerine saglık.. yeni gezilerde gorusmek uzere hosca kalın.:smiley:))

Arkadaşlar Bu haftaki Gezimize katılabilecek olanları görelim..Link Aşağıdadır..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68193.new#new

ya her hafta uzak yerler biraz agır gibi oluyo .bu hafta motokros yarış antremanları var menekşede bende katılmayı duşunuyorum oraya bu hafta arabayı dinlendirecegim buyuk ihtimal motora binecegim. :( ama oglen sonu ufak bi kum çamur banyosu olursa katılabilirim ;)

Yapma Atilla Abi Yaaa Bize Bir Rehber Lazım :( Baştepeye Çıkıcaz Yada Karboğazı...

bence bu hafta baraj kenarı biyere gidin acele etme daha sonraki hafta tepekoy goleti falan yapılabilir.motokrosa gidecem soz verdim

Abicim Dedim Ya Kişisel Tek Araçlık Bir Geziydi Normalde.Paylaşmak İstedim Forumda Gelmek İsteyen Tek Araç Gitmek İstemeyen Arkadaşlar Olursa Beraber Gidelim Diye..Sağlık Olsun Gelicek Haftalarda Köşk Gezisi Gibi Zevkli ve Eğlenceli Gezilerimizde Yine Buluşuruz Nasıl Olsa :smiley:

hacer1959' Alıntı:
iyi akşamlar öznur mahmut eve ğeldinde bana söyledi. teşekkür ederim zorla ilaç içer kendine dikkat etmez ben onunla çok tehlikeli maceralar yaşadığım için korkuyorum.kızım benim sokağa çıkmam yasak 24 oksijen makinesi kullanıyorum bunada çok şükür. mahmut usta herkese karşı aynıdır sizler onun çoçuklarısınız kızım niğdeye gidersen benim elma hakkımı ayrı gönder belki birgün karşılaşırız hoşçakal.

hacer abla sen merak etme..mahmut ustaya senin adına hatırlatmalarımızı bol bol yaparız...artık oda bizim babamız gibi.gezilerde her konuda ona güvenimiz sonsuz..umarım sizde en kısa zamanda iyileşirsiniz ve aramıza katılırsınız..

buarada niğdeye gidersem elmalarınız özel olarak getirilecektir.söz....sadece elma değil baharda kiraz,vişne,kayısı,erik nevarsa toplar geliriz inş bahçeden...
birgün karşılaşmak dileğiyle ...

selam herkese fotolar ıcı tşkrrlrrrrrrr cok harıka cıkmıssınız ellerınıze saglık yenge bende baska oglunda oldu ha tmm alacagın olsun gelmıyorum ;D

ayca abla rezil et ama beni !!! :D:D:D ablacım jimmny nin videosunu koymasaydın ya....:smiley:)) arkada hala cazarada gibi zıplıorum baksana :D:D:D komedi ya heralde en komik kare olsa gerek :D

hacer1959' Alıntı:
günaydın ayça fotoğraflar ve videolar için teşekkür ederim. mahmut ustanın karın üzerinde tepeye çıkışını görünce sevindim. biz uçurum kenarında ne tehlikeler yaşadık.
Günaydın Hacer Teyze..Ben teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim. :smiley:

onurokutan' Alıntı:
ayca abla rezil et ama beni !!! :D:D:D ablacım jimmny nin videosunu koymasaydın ya....:smiley:)) arkada hala cazarada gibi zıplıorum baksana :D:D:D komedi ya heralde en komik kare olsa gerek :D
Onur bence şikayet etme.Eklemediğim çok foto var :smiley:

Unutulmasın bende de cok foto var . 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri