Zerrin Hanım, Hakan Bey, Özhan ve Cem Bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim, kaybolmak birşey değil, ancak dağda hava koşulları çok kötüydü, bu mesajı attığım vakit aracın silecek fasılası 4. seviyeydi ve ben tali bir yoldaydım, traktörlerin açtığı derin yarıklar çamur deryasına dönüşmüş ve eğimli alanlar adeta dere olmuştu, öyle ki ağaçlar ve kayalar tali yolların içine düşmüştü, gerçekten berbat denecek bir durumdaydım, aksi taktirde kimseyi meraklandırmak istemezdim. Bir çok arkadaşın 1300 'lük rakımlı alanda telefonu çekmiyordu (gsm oparatörleri farklı olduğundan) ve arkadaşların kamp çantaları bende olduğundan o yağmurda bir an önce çadırlarını onlara ulaştırmam gerekiyordu. Zerrin hanım beni aradı ve kendisiyle konuştuk ancak konuşurken ben hala olayın etkisinde olduğumdan dolayı ve kamp alanına çok yakın bir alanda artık aracım dayanamayıp bir dere kanalında kaldığından ve aklım hala orda olduğundan dolayıda pek sağlıklı bir konuşma yapamadım
kendisinden burdan özür diliyorum ve tekrar ayrıca hepinize çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız arkadaşlar.