Açılışımıza Davetlisiniz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,445
Ynt: Açılışımıza Davetlisiniz.

öncelikle yeni iş yeriniz hayırlı olsun,açılış günü gelemiyebilirim ama en yakın zamanda çayınzı içmeye geleceğimi ,çevremede tanıdıklarıma işinizi ileteceğim ,allah utandırmasın... :smiley:

Etiketler

eftaLYa' Alıntı:
aa ne anısı ünalcığım ;D ;D ;D unut unut.. ben unuttum :D Face de unutmuş öyle diyor :D

Güven hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın arkadaşım.

Teşekkür ederim :smiley: Hayırlı olacağını umuyorum :smiley:

necil' Alıntı:
öncelikle yeni iş yeriniz hayırlı olsun,açılış günü gelemiyebilirim ama en yakın zamanda çayınzı içmeye geleceğimi ,çevremede tanıdıklarıma işinizi ileteceğim ,allah utandırmasın... :smiley:
sinan54' Alıntı:
Hayırlı Uğurlu olsun
kabasakal73' Alıntı:
Hayırlı Uğurlu olsun,
selamlar
Bilge
hsbasar' Alıntı:
Güven bey hayırlı olsun, bol kazançlar :smiley:

Teşekkür ederim.

Merhaba dostlar,

İşyerimizin açılışını gerçekleştirdik. Katılan ve katılamayan herkese teşekkürler.

İşyerimiz her zaman ziyaretinize açık :smiley:

www.akislpg.com

sayın: guven by acılısınızı sımdı sıtede dolasırken gordum ama gec kalmısız sıze ıslerınızde basarılar dılerım allah utandırmasın ve hayırlı ugurlu olsun sanayıye arabayı bakıma getırdıgımde ınsallah sızede ugrar bır cayınızı cok gormezsenız ıcerım hosca kalın.

yasar arıf baskı' Alıntı:
sayın: guven by acılısınızı sımdı sıtede dolasırken gordum ama gec kalmısız sıze ıslerınızde basarılar dılerım allah utandırmasın ve hayırlı ugurlu olsun sanayıye arabayı bakıma getırdıgımde ınsallah sızede ugrar bır cayınızı cok gormezsenız ıcerım hosca kalın.

Teşekkür ederim. Ne zaman uğrarsanız çayınız bakidir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR