Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arda82 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,251

arda82

Ana Kamp
Arkadaşlar herkese tekrar merhabalar ,

Az önce malum sitede 98 model bir 5.9 buldum , ilan numarası 95440453 ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-karacim-otomotiv-jeep-grand-cherokee-5-9-yesil-1998-model-95440453/detay/

Araç hakkında bilgi almak için aradığımda bana ön aksların ve bagaj amortisörünün değişmesi gerektiğini söylediler , bunun bana maliyeti aşağı yukarı ne olur ? Bunlar dışında bir sıkıntısı yok diyorlar , genel görünüm ve mekanik açıdan sorunsuz dediler , LPG sistemi olarakta Atiker varmış , bu sistem ile ilgili olarak kullanıcılardan yorum bekliyorum .

Sizce bu paraya bu araç alınırmı ?

Herkese çok teşekkürler ...

Etiketler
Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ???

Daha temiz araçlar bulunabilir...
söylendiğinden daha büyük arıza ve masraf çıkarabilir ...

Teşekkürler Sarp Bey , piyasada çok fazla 5.9 yok açıkçası ( yada ben bulamıyorum ) , olanlarında fiyatları 25.000 TL civarı .
Benim bütçem en fazla 20.000 olduğundan dolayı bu araca baktım , en son 18.500 TL gibi bir rakama bırakıyorlar , masrafları ile birlikte 20.000'e biterse bana uyar ama ötesi beni aşar ...

Burdan görüldüğünce aracın ağır rutin bakımları yapılmamış...
bu ciddi masraf çıkaracaktır alt sınır 4000....(8000 i bulabilir...sürpriz olmaz...)
Atiker sistem çok uygun olmayıp ....ilerde prins ile değişim gündeme gelebilir....bu da 3000 üstü...
ayrıca 5.9 satarken de zorlanır...

yani bir 5.9 macerası! yerine uygun bir 5.2 de bakılabilir...

5.2 ile 5.9 arasındaki farkı düşünecek olursak 5.9 macerasına atılmaya değer diye düşünüyorum :smiley:
Ağır bakımlarının yapılmamış olduğunu nasıl anladınız bu arada Sarp Bey ? Amacım satmak olmadığı için satışının zor olması çok sıkıntı yaratmıyor bana düşünce olarak

bu arada atiker ile ilgili sıkıntılar nelerdir bildiğiniz birşey var ise paylaşmanızdan mutlu olurum

satıcının ön aks la ilgili verdiği bilgi manidardır...
sitedeki yorumları inceleyin prins ve diğerleri arasındaki mukayeseyi yapmak açısından ...
malum sitede 89112988 numaralı ilana bakın...sağlam nir servise göstermek kaydıyla incelemeye değer bir araç...

(5.9 da kararlı görünüyorsun....akacak kan damarda durmaz...gönlünce olsun)...

Teşekkürler Sarp Bey , benim kan bayadır akıyor artık daha fazla damarda tutamıyorum :smiley:
Bahsettiğiniz araç favorilerim arasında ancak fiyat olarak beni ve bütçemi aşıyor şu an için , pazarlığa kapalı olması da cabası ...
Satamayıp indirime giderse eğer aklımdaki araçlardan biri zaten bu araç ...

Büyük ihtimalle cumartesi günü bursadaki araca bakmaya gideceğim , eğer sıkıntısı sadece aks ise sıkıntı yok ( mopardan araştırdım komple set çifti 900 TL diyorlar ) belki önümüzdeki hafta aranıza katılabilirim iyiden iyiye :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR