Acil yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omerfaruk18 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,870
Ynt: Acil yardim

omerfaruk18' Alıntı:
19 mayıs günü saat ögleden sonra 3 gibi saplandgımız çamurdan 20 mayıs öglen 12 gibi TAYFUN OKUR tarafından kurtarıldık.
Kendisine ve tüm ilgilenen arkadaşlara cok teşekkür ederiz.Polenezköye kadar gelip, yerimizin tam konumu ile ilgili tam bilgi vermedgimiz için bizi bulamayan arkaşımızada ayrıca teşekkür ediyoruz ve özür diliyoruz.Bu bölgede veya herhangi bir bölgede yardıma ihtiyacı olan herkez için 24 saat yardıma hazırız.0532 662 99 03 ömer faruk yaşar.

geçmiş olsun allah tekrarını nasip etsin ama kalabalıkken :smiley:
.... çok zevkli olur uğraşması ama tek araçla vinç olmadan defalarca başıma gelmiştir tam bi kabus

Etiketler

Omer o bolgede 4 x 4 traktoru olan arkadasimiz var hatirlatta bi ara tanistirayim seni. Hazir yeri gelmisken forum yonetiminden bi ricam var. Bu konuyu ancak gordum. bu tarz acil durumlar tum uyelere mail olarak kisa linkle bildirilseydi arkadaslari ordan aldirirdim cunku bolgeye hakimim. Cok arkadasimiz gece kalmistir normal sayilabilir ama saglik sorunu soguk yakit gida gibi ters giden durumlar olabilirdi... Benide Can arkadasimiz bigun gelip kurtarmisti, sagolsun. Zorda kalmanin ne oldugunu tam anlamak icin yasamak lazim.

Hakan555' Alıntı:
Omer o bolgede 4 x 4 traktoru olan arkadasimiz var hatirlatta bi ara tanistirayim seni. Hazir yeri gelmisken forum yonetiminden bi ricam var. Bu konuyu ancak gordum. bu tarz acil durumlar tum uyelere mail olarak kisa linkle bildirilseydi arkadaslari ordan aldirirdim cunku bolgeye hakimim. Cok arkadasimiz gece kalmistir normal sayilabilir ama saglik sorunu soguk yakit gida gibi ters giden durumlar olabilirdi... Benide Can arkadasimiz bigun gelip kurtarmisti, sagolsun. Zorda kalmanin ne oldugunu tam anlamak icin yasamak lazim.

ben olayı Murattan öğrendim tam bir yer tarifi alamadık yoksa Muratla beraber gidip çıkartamazssak seni arıycaktım, koordinatları benim 2 gps e de girdim, yol kenarı bir yerler çıktı, zaten bir arkadaşımızda gitmiş karanlıkta bulamamış sabah telefon açıp sordum yardıma bir araç geldiğini öğrenince kimseyi aramadım ama böyle durumlar için bir yardım linki kurma fikrin çok güzel bencede yapılmalı

Gecmis olsun ilk once .... Aynı yere bende girmiştim cok dik bir rampa iniyorsun ve yol bitiyor geri donecek bile alan yokmdenecek kadar kucuk bir yer ...
Hatırlarsan Hakan gecen yaz ben inmiştim hanımımızın gezerken ...
Polenez den cumhuriyete giderken hemen yola yaklaşık 200 300 metre mesafe fakat yola çıkmak imkansız ....

O bölgeyi çök iyi biliyorum benide arayabilirsiniz ...

Oraya yakın bir bölgede iki ay kadar once bende kaldım motor arızasından dolayı ...
Sevgili tayfun . Hakan . Ve cabbar arkadaslarımızın yogun çalısmaları sayesinde çıkabildim ..hepsine ayrıca tesekkur ederim ...

Çok geçmiş olsun.
Aslında, bazı bölgeler için, kaybolma-kurtarma tatbikatları yapılabilir. Acil yardım hattı kurulup (bahsettiğiniz gibi) ilgili bölgeyi bilen kişilere yönlendirilebilir.

gecenlerde bir tane daha acil durum vakası vardı..! acil durum linki veya herkeze ortak bildirim sisitemi hayati önem taşımakta..BURASI GEZENBİLİR ve HAYATIN EKSTREM SOHBETLERİNİN DÖNDÜĞÜ ORTAM..vakalarda buna endeksli ciddiyet taşımakadır. yöneticilerden ricam (birgün başıma gelirse de emrim) bu çağrıya kulak vermesidir. azerilerinde dediği gibi haiş edirem..helelik

parantez içinde yazdığımı kimse yanlış anlamasın lütfen zorunluluğa vurgudur amacım..teşekkürler.

Ben zaten hanımla çay demlemeye çıkmıştım;oralarda dolaşırken denk geleni alıyorum :smiley:.....
Şaka bir yana ortak network gerekli ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR